Annonce
Sport

Skanderborg sled sig til femte sejr i træk

Skanderborgs målvogter Salah Boutaf havde storspillet i de forudgående opgør mod Aalborg og Ribe-Esbjerg, og var med til at vende billedet i anden halvleg mod Mors-Thy Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Det lugter for alvor af en slutspilsplads til Skanderborgs håndboldherrer efter torsdagens sejr på 27-24 over Mors-Thy.
Annonce

HÅNDBOLD: Da Marcus Mørk efter lidt mere end 17 minutters spil i torsdagens hjemmekamp mod Mors/Thy reducerede til 3-8, havde Skanderborg lige holdt et kvarters scoringspause.

Altså: Langt fra nogen drømmestart for Håndboldligaens nummer seks mod en flok gæster, der mødte op til opgøret med ti nederlag i de seneste 11 kampe. De grønblusede var til gengæld kommet flyvende ud efter VM-pausen med fornemme sejre over Aalborg og Ribe-Esbjerg.

Skanderborg som klar favorit, og de kunne med en sejr tage et stort skridt i retning af at sikre sig en slutspilssplads, Det hele endte godt, Skanderborg vandt 27-24.

Det var som allerede antydet i den grad op ad bakke, spillet sad ikke, selvom der egentlig var rigeligt med åbne skud, men gæsternes målmand Rasmus Bech tog i mange situationer fuldstændig pynten af  den østjyske offensiv.

Skanderborg var bagud med 9-14 ved pausen.

Men de kom efter det, lavede tre hurtige mål, fik kontakt og efter lidt mere end 8 minuttes spil var der udlignet til 17-17. Få minutter senere bragte Mads Kalstrup så hjemmeholdet foran for første gang i opgøret, 19-18.

Herfra var Skanderborg i teten.

Og det var de helt unge, der førte an: I målet stod 21-årige Salah Boutaf en fornem anden halvleg - havde to afgørende redninger i slutfasen - 19-årige Thomas Arnoldsen storspillede, det samme gjorde den færøske højrefløj, 18-årige Hakun West av Teigum. og de to blev topscorere for Skanderborg med henholdsvis seks og syv mål.

Sidstnævnte afgjorde løjerne med en kontrascoring til 26-24, inden Cornelius Kragh lukkede og slukkede. Østjyderne hoppede dermed op på femtepladsen i Herreligaen og har nu seks point ned til Fredericia på niendepladsen. Det lugter af slutspil i Skanderborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Dagens corona-tal: Smittetallet stiger, men det ser stadig fornuftigt ud

AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce