x
Annonce
Skanderborg Håndbold

Skanderborg-træner: Dumme fejl vil være skæbnesvangert

Det er en spiller som Magnus Bramming, der for alvor kan gøre ondt på Skanderborg, hvis fejlene bliver for mange. Foto: Morten Stricker
Skanderborg Håndbold byder onsdag aften på et dobbelt arrangement i landets bedste håndboldrække, hvor sejre til hjemmeholdet kan styrke troen på henholdsvis slutspil og overlevelse.

HÅNDBOLD: Det kan være svært at slippe ud af et vestjysk stormvejr, hvis man først har forvildet sig ud i det.

Det mærkede Skanderborg Håndbold på egen krop, da de efteråret fik kollektivet splittet fra hinanden i Gråkjær Arena i Holstebro. Østjyderne tog et nederlag på 13 mål med sig hjem.

Onsdag aften står de grønblusede igen overfor TTH Holstebro, som på nuværende tidspunkt er nummer to i rækken og kæmper for at kunne tage to point med sig over i slutspillet. Gæsterne har gennem længere tid været kendetegnet af en solid defensiv, gode målmænd og to fløjraketter i Magnus Bramming og Kasper Kildelund, der skyder afsted med en vanvittig fart ved hver eneste mulighed.

- De er uhyggelige på kontra, som de eksekverer ved lynets hast. Derfor skal vi være gode på bolde og undgå de dumme fejl, for så kan det blive skæbnesvangert, siger Skanderborg Håndbolds cheftræner Nick Rasmussen.

Skanderborg hentede i sidste uge tre ud af fire mulige point, da de første besejrede Sønderjyske i egen hule mandag aften og fire senere kæmpede et uafgjort resultat hjem i Lemvig.

- Uge otte var en god uge for holdet. Vi fik tre ud af fire point. Der er en god ro på holdet og det påvirker uden tvivl positivt, at vi kom på sporet igen efter to nederlag. Jeg synes, at vi i år har været kendetegnet af, at vi aldrig lader os flyve op i himlen, når det går godt, men vi lader os heller ikke falde helt til jorden i de modsatte situationer. Vores store udfordring er at få løftet vores bundniveau en smule. Vi har set hvad vores topniveau kan gøre, men vi har brug for at løfte både defensiv og offensiv i forhold til bundniveauet, siger Nick Rasmussen.

Onsdag byder på et dobbelt stævne i Skanderborg Fælledhal. Herrerne indleder aftenen med deres kamp mod TTH Holstebro klokken 18.15, hvorefter klubbens hold i kvindeligaen møder TTH Holstebro kl 20.30. Kvinderne er inden kampen placeret på den rigtige side af nedrykningsstregen. Holdet hentede et point på Falster i sidste uge og ligger a point med Aalborg på sidstepladsen. En sejr over Holstebro vil derfor give luft i den tætte bunddyst i kvindernes række.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Lars fra Åbyhøj lod sig ikke begrænse af omgivelsernes forventninger

Kultur

Så bliver det ikke billigere: Værtshus lokker med tre liter øl for en tyver

CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Aarhus

Golfspillere svinger igen køllen trods coronakrisen: Masser af spillere mødes på greenen

Annonce