Annonce
Skanderborg Håndbold

Skanderborg trak det korteste strå i Skjern

Cornelius Kragh og Skanderborg mødte Skjern ude tirsdag aften. Arkivfoto: Ole Nielsen

HÅNDBOLD: For anden udekamp i træk tabte Skanderborg, da de tirsdag aften led et 24-29-nederlag til Skjern.

Skanderborg havde problemer med at følge med i begyndelsen foran 1702 tilskuere i Skjern, men de slap aldrig taget i det sejrsvante hjemmehold.

Østjyderne kom bagud 4-9 men var bagud 9-12 ved pausen. I anden halvleg fik de forspringet reduceret til ét mål, 19-20 og 20-21 men de formåede aldrig at komme helt op. Og så stak Kasper Søndergaard og kompagni alligevel af og snuppede pointene.

Dermed har Skanderborg tabt to kampe i træk efter nederlaget til BSH i lørdags. Skanderborg er på syvendepladsen i ligaen mens Skjern er fem point foran oppe på tredjepladsen.

Skanderborg spiller næste gang mod KIF på mandag på hjemmebane.

Skanderborg: Morten Balling 8, Cornelius Kragh 6, Jonas Samuelsson 4, Lars Skaarup 3, Mathias Bitsch 1, Matthias Smed 1, Kristian Bonefeld 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Alle tiders jul med pressefotograferne

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus For abonnenter

Tøfting går til Herning: Men Gå-Petersen gik fra Aarhus til Paris og tilbage igen med to øl og en serveringsbakke

Annonce