Annonce
Håndbold

Skanderborg vil sætte ild til slutspillet

Skanderborg Håndbold har brug for en sejr, hvis de skal spille en væsentlig rolle i slutspillets pulje to.

HÅNDBOLD: Situationen er ganske klar for Skanderborg inden tirsdagens opgør i Gudmehallen. Skal de grønblusede spille en større rolle i slutspillets pulje to, så skal de gøre sig selv kunsten efter og besejre GOG i egen hule.

Skanderborg har i grundspillet haft et godt tag på fynboerne, som de har slået både ude og hjemme. Derfor er troen på egne evner heller ikke blevet mindre.

- Spillerne kender godt situationen. Vi har hele tiden sagt, at vi skulle vinde en af de to første kampe, hvis vi skulle sætte ild til puljen. Du kan formentlig finde et matematisk geni, der kan regne sig frem til, at vi stadig vil have en chance, hvis vi taber i morgen(tirsdag), men vi skal ud og finde en sejr, og det ved folk godt, siger Skanderborg-træner Nick Rasmussen.

Han lægger ikke skjul på, at det faktum, at Skanderborg har vundet to gange tidligere over GOG i sæsonen, kan gavne slutspilsdebutanterne.

- Hvis du har vundet over et hold tidligere, så giver det altid lige de der to, fem eller syv procent ekstra tro på tingene inden kampen bliver fløjtet op. Det er som en hvilken som helst anden kampsituation. Hvis du er lykkes med et angreb, så tror du på, at det kan ske igen, siger træneren.

GOG kan stort set mønstre stærkeste opstilling til slutspillet efter profilerne Niclas Kirkeløkke og Lasse Møller igen er blevet kampdygtige. Det betyder, at Skanderborg skal indstille sig på et lidt mere klassisk GOG-hold end det, de mødte senest i grundspillet.

- Både Niclas og Lasse er dygtige skytter, men de er generelt dygtige spillere, der gør, at vi skal være forberedt på en anden kamp end sidst vi var i GOG. Det har vi forsøgt at gå lidt mere i dybden med og finde frem til de systemer og afslutninger, som holdet gerne vil frem til. Det lykkes vi ikke helt med mod BSV, men det skal vi gøre mod GOG, siger Nick Rasmussen, der var godt tilfreds med sit angreb i det første opgør i slutspillet.

- Jeg synes, at angrebet ramte slutspilsniveau mod BSV, så det har vi forsøgt at rette til og fastholde i samme spor. Det skal også gerne fungere, for vi kommer op mod et meget homogent hold, hvor det ikke bare er en eller to spillere, som vi skal forholde os til, lyder det.

Kampen i Gudme spilles klokken 18.30

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF slog Horsens i tirsdags-test

Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Aarhus For abonnenter

Omdiskuteret plejecenter skal forblive privat: Aarhus Kommune vil give firma flere år som boss i Bøgeskovhus

Annonce