Annonce
Skanderborg Håndbold

Skanderborg vinder største sejr nogensinde: Mors-Thy præsterer blot fire redninger i hele kampen

Morten Balling spillede endnu engang en god kamp for Skanderborg, og i torsdagens opgør brændte han faktisk ikke en eneste afslutning i første halvleg. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Fra første fløjt var skanderborgenserne overlegne mod et Mors-Thy-hold, der heller aldrig ramte dagen.
Annonce

HÅNDBOLD: Det er ved gud ikke nemt at vinde håndboldkampe, hvis man kun laver en redning på en halvleg og fire på en hel kamp.

Det burde være logik for burhåndboldhøns, men faktum var, at Mors-Thy havde mere end almindelig svært ved at styre Skanderborgs skytter i en kamp, hvor de to målmænd Søren Pedersen og Nicklas Graugaard tilsammen blot reddede en enkelt af Skanderborgs 21 afslutninger i første halvleg, hvilket grundlagde en sikker Skanderborg-sejr på 37-22. Det er samtidig den største ligasejr nogensinde for Skanderborg Håndbold. Den oprindelige rekord var på 12 mål og blev faktisk tangeret i mandagens kamp mod Fredericia.

Akkurat som i mandagens kamp mod Fredericia kunne Skanderborg gå til pause med en føring på syv mål. Tempoet var højt og hjemmeholdet kunne slet ikke følge med i opdækningen, mens den ene afslutning efter den anden gik ind fra distancen.

Især Morten Balling havde en stor dag, og det tydeligvis ligegyldigt, hvorfra han skød. Derfor blev han klart kampens topscorer med 11 mål. For Mors-Thy blev Erik Toft og Frederik Tilsted topscorere med seks mål.

Matthias Smed, Kristian Bonefeld og Mads Kalstrup udgjorde samtidig en solid defensiv, hvor fodarbejdet og positioneringen var godt. Kristoffer Laursen fik i målet også nemme arbejdsbetingelser på mange skud.

Skanderborg vinder dermed deres anden kamp i træk og har vundet fire af de seneste fem. Det er nok til at rykke op som nummer fem i herrehåndboldligaen. Mors-Thy ligger stadig nummer ni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce