Annonce
Sport

Skanderborgspillere stjal showet i Sønderjylland

Cornelius Kragh Astrup skød Sønderjyske i sænk med 13 scoringer, da de to hold mødtes lørdag. Arkivfoto: Ole Nielsen

Kristoffer Laursen stod en rigtig fornuftig kamp i målet, da Skanderborg på udebane slog Sønderjyske. I gæsternes angreb stod der Cornelius Kragh Astrup på halvdelen af scoringerne.

HÅNDBOLD: Da der var spillet 50 minutter af lørdagens kamp mellem Sønderjyske og Skanderborg skød Cornelius Kragh Astrup på mål for 11. gang i kampen. Det specielle ved det skud var, at det var det første fra hans hånd, der ikke røg i mål. Selvom han endte kampen med at misse endnu et forsøg, havde bagspilleren en aldeles god eftermiddag med 13 scoringer, hvilket var halvdelen af alle Skanderborgs scoringer.

Det var en præstation, som Skanderborgs træner, Nick Rasmussen, var svært tilfreds med efter kampen.

- Han var fandme god i dag, startede træneren med at sige om Cornelius Kragh Astrup.

- Han er jo en god skytte, der er begyndt at få noget mere fart i fødderne. Stille og roligt har han flyttet sig hen mod at spille mere afslappet og ikke føle, at han skal presse sig selv til at skyde. Han er begyndt at vise det potentiale, han har som topspiller.

Annonce

Ødslede føring væk

Allerede i første halvleg lagde Skanderborg et solidt grundlag for en sejr. Særligt Kristoffer Laursen i målet bidrog til deres store forspring på 8-15 ved pausen. Midtvejs i første halvleg fik han taget på de sønderjyske skytter og derfra havde de rigtig svært ved at få bolden forbi ham. I de sidste 15 minutter af første halvleg scorede sønderjyderne blot to gange, mens Skanderborg scorede ni.

Netop de sidste 15 minutter af første halvleg var Nick Rasmussen rigtig glad for.

- Derfra kontroller vi kampen. Selvfølgelig er der små sekvenser, hvor vi mister momentum en smule, men selv i de perioder spiller vi meget afklaret, sagde han.

- Da vi var foran 21-12, synes jeg måske, vi ødsler lidt for meget af vores føring væk, men når man vinder med fem på udebane over Sønderjyske, så er der ingen grund til at brokke sig, slutter Nick Rasmussen.

Med sejren kom Skanderborg op på 25 point, dermed kiler de sig ind på ligaens femteplads, midt mellem TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg som de begge ligger a point med.

Sønderjyske - Skanderborg Håndbold 21-26 (8-15).

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce