Annonce
AGF

Skarp AGF-angriber udtaget til landsholdet i 11. time

AGF's Patrick Mortensen mod Vejle Boldklubs Mads Greve i 3F Superligakampen mellem AGF og Vejle Boldklub på Ceres Park i Aarhus , mandag den 14. september 2020.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Coronasmitte har givet kaos i landsholdslejren, og det har blandt andet betydet, at AGFeren Patrick Mortensen er indkaldt til den kommende landskamp mod Sverige.
Annonce

FODBOLD: Det har ikke været nogen nem optakt for det danske herrelandshold i fodbold forud for testkampen mod Sverige onsdag.

Robert Skov og en behandler fra staben er blevet testet positiv for corona i landsholdslejren, og det betyder, at DBU har valgt at isolere landstrænerduoen og yderligere otte spillere, der har været i potentiel nærkontakt med de to smittede.

I forvejen må holdet undvære syv spillere, der er tilknyttet klubber i England, fordi Storbritannien har skærpet indrejsereglerne for folk fra Danmark på grund af den muterede minkvirus.

Derfor har DBU tirsdag eftermiddag efterudtaget syv spillere, blandt andre AGF-topscorer Patrick Mortensen, der da også må siges at have leveret en glimrende start på sæsonen i AGF, men som nok ikke i en alder af 31 år - og så på den baggrund - havde regnet med at skulle være en del af en A-landsholdsholdstrup til et opgør mod Sverige.

De øvrige seks spillere, der er efterudtaget: Andreas Maxsø (Brøndby), Alexander Bah (Sønderjyske), Carlo Holse (Rosenborg), Thomas Mikkelsen (Lyngby), Jesper Lindstrøm (Brøndby) og Jakob Ahlmann (AaB).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Corona ændrer hverdagen for 87-årig: - Det er mærkeligt, at jeg må undvære bridge og samværet med vennerne

Annonce