Annonce
Sport

Skifte på vej: AGF snupper Randers-kaptajn

Randers FC's Nicolai Poulsen ser ud til at skifte blå ud med hvid til sommer. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det er ikke lykkedes Randers FC at forlænge kontrakten med anfører Nicolai Poulsen, skriver klubben. AGF står klar.

FODBOLD: Superligaklubben Randers FC skal finde sig en ny anfører.

Det er ikke lykkedes at forlænge kontrakten med anfører Nicolai Poulsen, der forlader Randers FC efter sæsonen, skriver klubben på sin hjemmeside.

Ifølge Århus Stiftstidendes oplysninger, så er det AGF, der har lokket den 25-årige midtbanespiller væk fra Randers med en kontrakt fra sommer.

Nicolai Poulsen skulle dermed komme til AGF på en fri transfer, og dermed bliver han den seneste, der skifter Randers ud med AGF, ligesom Elmar Bjarnason, Kasper Junker, Mustafa Amini og ligeledes direktør Jacob Nielsen og sportchef Peter "PC" Christiansen også har gjort de seneste år.

Nicolai Poulsen har dermed udsigt til at blive holdkammerat med Amini, som Poulsen aldrig har lagt skjul på at have haft et anstrengt forhold til, efter at en duel mellem de to i et lokalopgør tilbage i 2016 kostede Poulsen en billet til OL i Rio.

- Han er anfører, har Randers FC-dna'et i blodet og har været en af de bærende spillere i genopbygningen af klubben det seneste år, men har andetsteds fra fået et tilbud, vi hverken kan eller vil matche, siger Randers FC's sportslige og kommercielle direktør, Søren Pedersen til Randers FCs hjemmeside.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce