Annonce
AGF

Skiftede fire spillere i nulløsning: David Nielsen ønskede at sende et signal til spillerne

Nicolai Poulsen og AGF kunne ikke få hul på Hobro fredag aften. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
AGF kan takke sig selv for to tabte point mod Hobro, mener Nicolai Poulsen.
Annonce

FODBOLD: AGF skabte flere store chancer mod Hobro i fredagens Superligakamp, men det hele endte uden scoringer.

Og det kan århusianerne takke sig selv for, mener Nicolai Poulsen.

- Vi var klart det bedste hold, men vi manglede det sidste held - og den sidste skarphed. Vi skulle have vundet både med ét og to nul, men det gjorde vi ikke fordi vi ikke var effektive nok - og det er selvfølgelig ikke godt nok.

Synes du, I skabte nok chancer til at vinde kampen?

- Ja, det gjorde vi. Man kan ikke forvente at skabe meget mere end dét, vi gjorde - også set i forhold til banen, der ikke bød op til pasningsfodbold. Så vi var fint tilfredse med antallet af chancer, men ikke med kvaliteten af afslutningerne, sagde Nicolai Poulsen.

Cheftræner David Nielsen glædede sig - trods alt - over, at AGF var det bedste hold på banen:

- Hvis det havde været en 0-0-kamp, som vi havde forsvaret os til, så havde det selvfølgelig ikke været så godt, fordi det er en kamp, vi skal vinde. Men vi gjorde rigtig mange gode ting. Det var et step up fra seneste kamp på bolden og og vi skabte de chancer, der skulle til. Men den ville ikke ind og så er det vigtigste, at vi ikke lukkede et mål ind selv.

Superliga, 23. runde

  • AGF – Hobro IK 0-0
  • AGF (4-1-4-1): William Eskelinen – Kevin Diks, Niklas Backman, Sebastian Hausner, Casper Højer Nielsen – Nicolai Poulsen – Kasper Lunding (Mustapha Bundu, 67.), Benjamin Hvidt (Mustafa Amini, 67.), Bror Blume (Jon Dagur Thorsteinsson, 82.), Jakob Ankersen – Nicklas Helenius
  • Hobro (4-4-1-1): Jesper Rask – Jesper Bøge, Simon Jakobsen, Rasmus Minor Petersen, Mathias Haarup (Jacob Tjørnelund, 67.) –Emmanuel Sabbi (Julian Kristoffersen, 82.), Mikkel Pedersen, Chriatian Cappis, Imed Louati – Oliver Thychosen (Jonas Brix-Damborg, 49.) – Pål Alexander Kirkevold
  • Advarsler: Nicolai Poulsen, AGF. Chriatian Cappis, Jonas Brix-Damborg, Imed Louati, Hobro
  • Dommer: Morten Krogh
  • Tilskuere: 7.530 på Ceres Park

Til fredagens kamp havde David Nielsen skiftet fire mand i startopstillingen i forhold til mandagens sejr i Horsens.

Det var gjort med henblik på tirsdagens pokalkamp i Esbjerg samt for at sende et signal til spillerne.

- Det er vigtigt, at alle forstår at alle kan spille og alle skal være klar - det var det signal, vi gerne ville sende. Der kommer mange kampe nu i et tæt program.

I spiller med tre-fire dages mellem de kommende uger, kan vi forvente mange udskiftninger fra kamp til kamp?

- Ikke nødvendigvis. Det vigtigste er, at vi har det hold, vi føler er det rigtige. Det vurderer vi fra kamp til kamp, sagde David Nielsen.

Ifølge Nicolai Poulsen er det ligefrem en fordel, at det ikke er de samme 11, der spiller hver gang.

- Det ligger godt til os, at der bliver skiftet så dem, der kommer ind, kan vise, hvorfor de skal spille i fremtiden. Jeg ser det kun som en fordel.

- De fire nye (Diks, Hausner, Lunding og Helenius, red.) slap rigtig godt fra det. De spillede deres chancer, så det var fornuftigt at skifte ud. Det bliver godt for os når kampene kommer så tæt, så med tiden bliver det en fordel for os med så mange kampe, sagde Nicolai Poulsen.

AGF møder Esbjerg på tirsdag i pokalturneringens kvartfinale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce