Annonce
Navne

Skifter job: Fra kultur til andelskasse

Gorm Ruge, Brabrand, er ansat som kommunikations- og marketingschef i Andelskassen. Foto: Andelskassen

Gorm Ruge, Brabrand, er ansat som kommunikations- og marketingschef i Andelskassen. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Den Gamle By i Aarhus og har tidligere arbejdet med kommunikation, marketing, it-udvikling og ledelse i Jyske Bank i Silkeborg.

"Jeg har haft to meget spændende år på landets bedste, sjoveste og mest lærerige museum. Men nu venter nye udfordringer, og jeg ser frem til at være med til at sætte Andelskassen på landkortet og i folks bevidsthed", siger Gorm Ruge i en pressemeddelelse.

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen - er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 16 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Andelskassen har rødder tilbage til stiftelsen af den første danske andelskasse i 1915. Gorm Ruge får ansvaret for bankens interne og eksterne kommunikation og markedsføring.

Han er 43 år og uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Fritiden tilbringer han sammen med sin kone og deres to børn i hjemmet i Brabrand - helst i køkkenet, hvor han stresser af ved kødgryderne, altid uden opskrift. I flere år har han også været frivillig og siddet i bestyrelsen af Red Barnet Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce