Annonce
Aarhus

Skiltebommert: Nyopsat skilt viser mod Branbrand

En stavefej har sneget sig ind på skiltet her, og det har vakt stor morskab i Brabrand, hvor det er placeret. Foto: Axel Schütt
Et nyt skilt på J. P. Larsens Vej viser mod et hidtil ukendt bydel i Aarhus - nemlig Branbrand.

BRABRAND: Det kan være en god idé at tjekke en ekstra gang, inden man trykker print.

Det har entreprenøren SafeRoad lært på den hårde måde, for på J.P Larsens Vej står der nu et skilt, der har vakt stor morskab i de lokale Facebook-grupper.

Firmaet har puttet et N for meget på, og derfor viser skiltet nu mod Branbrand.

I Aarhus Kommune tager de dog ikke fejlen så tungt.

- SafeRoad har lidt røde ører, og de er i gang med at bestille et nyt skilt, og så bliver det sat op. Og så er det sådan noget, vi smiler lidt af over en kop kaffe, siger Kim Gulvad Svendsen, driftschef for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, til TV2 Østjylland.

Det nye skilt er bestilt som en hastesag, og Kim Gulvad Svendsen forventer dermed ikke, at det fejlagtige skilt kommer til at stå på J. P. Larsens Vej længe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Ingen skal være ensomme

”Ensomhed. Det er en følelse, som rammer mange. Det gælder ikke alene socialt udsatte, det gælder ældre mennesker, som ser deres ægtefælle og deres jævnaldrende falde fra – hvor blev de af, alle de, der fyldte hverdagen? Men det kan ligeså vel gælde børn og ganske unge mennesker. Hvem vil lege med mig? Hvem har jeg at snakke med? Ikke bare på Facebook, men rigtigt: ansigt til ansigt under fire øjne med en jævnaldrende eller med en, der er ældre, og som man kan betro sig til. En at dele sine tanker med. Vi har brug for at tale sammen, også om ensomheden. Vi har brug for hinanden. Vi har brug for at få bekræftet, at vi betyder noget.” Sådan sagde vores kloge dronning blandt andet i sin nytårstale. Og som sædvanligt har majestæten ret: Ingen skal være ensomme. Men ensomheden er opstået i takt med at tidsånden, hvor samfundet har udviklet sig til, at vi alle er vores egen lykkes smed. Vi er omringet af en syg mig-mig-mig-kultur, hvor de stærkeste med lethed overlever på første klasse, mens de lidt svagere fuldstændig kynisk efterlades på perronen, når eksprestoget buldrer afsted. Aldrig har der i Statstidende været så mange efterlysninger af pårørende til en ensom afdød, og det sker oftere og oftere, at man hører om en person, der er fundet død i sin lejlighed – en måned efter døden indtrådte. Og ikke så sjældent er det en besøgsven, der finder afdøde. En besøgsven – smag lige på ordet! Jamen, hvad er det for en uorden? Hvorfor kan vi i et lille land som Danmark ikke tage os bedre af hinanden? Vi skal huske kontakten til familiemedlemmer, til gamle venner, til naboerne og til dem vi møder på vores vej. Glem nu for pokker den dér med, at vi vil ikke blande os – vi skal netop blande os, være nysgerrige, vise interesse og omsorg – ja, kort sagt: gøre noget!

Aarhus

Over for rødt, venstre om helleanlæg og med narko i blodet: Politiet i natlig biljagt gennem det sydlige Aarhus

Annonce