Annonce
Aarhus

Skiltebommert: Nyopsat skilt viser mod Branbrand

En stavefej har sneget sig ind på skiltet her, og det har vakt stor morskab i Brabrand, hvor det er placeret. Foto: Axel Schütt
Et nyt skilt på J. P. Larsens Vej viser mod et hidtil ukendt bydel i Aarhus - nemlig Branbrand.

BRABRAND: Det kan være en god idé at tjekke en ekstra gang, inden man trykker print.

Det har entreprenøren SafeRoad lært på den hårde måde, for på J.P Larsens Vej står der nu et skilt, der har vakt stor morskab i de lokale Facebook-grupper.

Firmaet har puttet et N for meget på, og derfor viser skiltet nu mod Branbrand.

I Aarhus Kommune tager de dog ikke fejlen så tungt.

- SafeRoad har lidt røde ører, og de er i gang med at bestille et nyt skilt, og så bliver det sat op. Og så er det sådan noget, vi smiler lidt af over en kop kaffe, siger Kim Gulvad Svendsen, driftschef for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, til TV2 Østjylland.

Det nye skilt er bestilt som en hastesag, og Kim Gulvad Svendsen forventer dermed ikke, at det fejlagtige skilt kommer til at stå på J. P. Larsens Vej længe.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce