Annonce
Aarhus

Skoleformand roser personalet

Formand for skolebestyrelsen, Jakob Stensgaard, er glad for at skolens viceskoleleder Helle Albrechtsen har kunnet sikre kontinuiteten, mens man har manglet en fast skoleleder. Foto: Kim Haugaard

Formanden for skolebestyrelsen på Højvangskolen beklager den situation, skolen står i, men roser skolens øvrige ledelse og personale for at holde skolen på rette kurs.

Annonce

STAVTRUP: Højvangskolen har tidligere og nu igen det seneste halve år været i en turbulent tid uden fast skoleleder. Men skolebestyrelsens formand, forælder Jakob Stensgaard, maner til besindighed og roser personalet for at holde skolen på rette kurs.

- Grundlæggende har det været meget uhensigtsmæssigt med fem forskellige ledere på fem år. Og man kan undre sig over, at det er så svært at besætte en lederstilling, at selv ikke tre opslag kan hjælpe. Det er både skuffende og frustrerende, at der har været så få kvalificerede ansøgere, siger Jakob Stensgaard, og fastslår, at der intet er galt med skolen eller lokalområdet.

- Vi er i skolebestyrelsen optaget af at arbejde konstruktivt frem mod en god, langsigtet løsning for skolen - til glæde for både elever, ansatte og lokalsamfundet. Undervejs er vi optaget af at sikre arbejdsro og opbakning til Højvangskolens hårdarbejdende ledelse og pædagogiske personale, som gør alt, hvad de kan for at levere bedst mulig kvalitet for vores børn i denne turbulente tid, siger bestyrelsesformanden.

Det er ikke hans oplevelse, at selve driften af skolen har været udsat for væsentlige forstyrrelser.

- Det skyldes, at den resterende ledelse har påtaget sig et meget stort ansvar og kontinuerligt lagt stor energi og indsats for dagen.

Han mener ikke, der er brug for en ny rokade, hvor en leder skal "tvinges" til Højvangskolen, og er derfor glad for, at stillingen nu skal slås op igen.

- Det er den mest demokratiske model, når der skal findes en permanent løsning. Og jeg håber, vi får nye ansøgere, for stillingen er både udfordrende, ansvarsfuld, spændende og prestigefuld - og til en ganske fornuftig løn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Når staten ikke holder loven

Annonce