Annonce
Livsstil

Skolegade-restaurant smider håndklædet i ringen

Slinger Bistro lå i hyggelige lokaler, hvor A Hereford Beefstouw tidligere holdt til. Arkivfoto: Kim Haugaard

En plan om en gågade, der aldrig blev til noget, masser af rod på Bispetorvet og ikke mindst manglende gæster får ægtepar til at begære deres restaurant konkurs.

AARHUS: Det var et noget berørt ægtepar, som Århus Stiftstidende fangede på telefonen onsdag eftermiddag. Efter tre år med Slinger Bistro på hjørnet af Skolegade og Skolegyde havde parret få minutter tidligere samme dag offentliggjort, at restauranten var gået konkurs.

- Vi har kæmpet med det i lang tid og har hele tiden troet på det, men i sidste uge forsvandt de sidste muligheder for at fortsætte, fortalte Jess Juul Hansen.

Hans kone Ann Karina Hansen, der ellers har stået for driften af restauranten, var ifølge hendes mand ikke i stand til at udtale sig, og derfor var det Jess Juul Hansen, der stod for at tale med avisen.

- Set i bakspejlet er vi lykkedes med alt. Vi har fået gode anmeldelser og har haft tusindvis af glade gæster, men alligevel var det ikke nok, for vi har ikke kunnet få det til at løbe rundt. Der er flere forklaringer, og en af dem er, at en plan om at lave Skolegyde til gågade aldrig blev til noget. Det blev først besluttet, efter vi havde købt stedet og havde budgetteret med udeservering. Desuden har huset været under renovering og har været pakket ind, så man ikke kunne se os, og der har været masser af rod på Bispetorvet med blandt andet store containere. Så det er mange ting, der ikke lige er gået vores vej, sagde Jess Juul Hansen.

Annonce

Navnet Slinger Bistro

Slinger Bistro fik navnet, fordi indehaverne Ann Karina og Jess Juul Hansen var tæt på at overtage et lejemål i Vestergade, som Gnags gjorde danmarksberømt med 'slingrer ned ad Vestergade'.

- Og så hang vi ligesom på navnet. Vi kunne ikke slippe det igen, har parret tidligere udtalt til avisen.

Efter tre år på samme adresse er det slut for Slinger Bistro. Arkivfoto: Kim Haugaard

Deres egne penge

Ægteparret Hansen overtog i 2014 lokalerne, hvor A Hereford Beefstouw hidtil havde holdt til, og smed selv en hel del penge i Slinger Bistro i håbet om en fremragende placering, når Aarhus' nye havnefront stod færdig med Skolegyde som gågade.

- Om vi var for naive? Nej, det mener jeg ikke, for Ann Karina havde masser af erfaring i branchen og havde styr på at drive forretningen, men vi manglede simpelthen flere gæster. Vi kendte selvfølgelig risikoen ved at være to helt almindelige mennesker uden en investor i ryggen, men det er bare alligevel ikke særlig sjovt lige nu. Og slet ikke at skulle sige farvel til vores medarbejdere og samarbejdspartnere - det gør virkelig ondt, lød det fra Jess Juul Hansen.

Indehaverne oplyste, at Slinger Bistros køkkenchef søgte nye udfordringer i slutningen af det gamle år, at det dermed primært er en kokkeelev, der nu mangler en plads, og derudover en række løsarbejdere.

Jess Juul og Ann Karina Hansen ejer i forvejen Vinoble i Skanderborg, som ikke bliver berørt af konkursen, fortæller de.

Set i bakspejlet er vi lykkedes med alt. Vi har fået gode anmeldelser og har haft tusindvis af glade gæster.

Jess Juul Hansen, Slinger Bistro
Ann Karina og Jess Juul Hansen ejer i forvejen Vinoble i Skanderborg, og den forretning bliver ikke berørt af konkursen i Aarhus, oplyser de. Arkivfoto: Jørgen Bollerup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce