Annonce
Aarhus

Skoleindbrud og flugt fra politiet: To mænd og en hund anholdt i Hjortshøj

Virupskolen i Hjortshøj havde natten til torsdag ubudne gæster. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Torsdag nat blev to mænd - og en hund - anholdt efter et skoleindbrud i Hjortshøj. Politiet leder nu efter sidste gerningsmand, der kan være hundens ejer.

Annonce

AARHUS: En opmærksom borger ledte natten mellem onsdag og torsdag politiet i retning af flere indbrudstyve.

Klokken 03:20 blev Østjyllands Politi kaldt til Virupskolen i Hjortshøj, hvor tre personer var ved at brække en container op. En patrulje kørte til stedet for at lede efter de tre personer, der havde en hund med sig.

Her fik man hurtigt fat i den ene, en 33-årig mand, som befandt sig nær skolen. Han blev anholdt og sigtet for indbrud.

Kort efter fik politiet øje på de to andre gerningsmænd. Den ene, en 42-årig mand, blev hurtigt tilbageholdt, og han blev sammen med den første anholdte låst fast til et hegn med håndjern, mens sidste mand og hunden blev jagtet.

Hunden blev herefter fanget ind og taget med tilbage til de to anholdte, men den 42-årige mand var i mellemtiden kommet fri fra hegnet og var stukket af. Men en politihund fik efter 15 minutters jagt atter fat på manden i Skæring, hvor han var blevet hentet af en ven i bil.

Østjyllands Politi er nu på jagt efter den sidste mand, som man ikke fik færden af i nat. Politiet har dog en god formodning om, hvem han er. Blandt andet fordi den medbragte hund havde et navneskilt om halsen, hvor ejerens navn stod anført - og det var altså ikke navnet på nogen af de to, som i forvejen var i politiets varetægt.

Den sidste mand kan også se frem til et sigtelse for indbruddet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Erhvervslivets stemme vil tilbage i byrådet: Steen Stavnsbo skal genrejse de Konservative i Aarhus

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

Annonce