Annonce
Randers

Skoleklasse måtte kontakte politiet: Musikalsk munk krævede usædvanlig byttehandel

En Hare Krishna-munk - dog ikke denne - generede torsdag eftermiddag en skoleklasse i Randers. Foto: Simon Knudsen/Ritzau Scanpix
En skoleklasse havde torsdag eftermiddag store problemer med en Hare Krishna-munk i Randers Midtby. Han nægtede at stoppe sin musikalske optræden.
Annonce

Randers: Torsdag eftermiddag omkring klokken 14 blev Østjyllands Politi ringet op af en noget frustreret skoleleder, der forgæves havde forsøgt at få en Hare Krishna-munk til at holde pause med at spille musik foran det gamle rådhus i Randers.

Skolelederen stod på stedet sammen med en gruppe elever, der skulle optage en film foran rådhuset. I den forbindelse havde de høfligt bedt munken om at holde en pause med at spille, så eleverne kunne sige deres replikker.

Det ville munken ikke, så skolelederen kontaktede Hare Krishnas hovedorganisation, der undrede sig over munkens opførsel og bad skolelederen kontakte politiet. Over telefonen bad en af politiets operatører i vagtcentralen munken om at holde en pause. Munken oplyste, at det ville han kun, hvis politimanden erkendte, at der var en Gud. Betjenten oplyste munken om, at der ikke var tale om en forhandlingssituation og til sidst stoppede munken med at spille musik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce