Annonce
Sport

Skolelæreren tabte til profferne: - Jeg er træt af det sidste mål, fordi nu lyder det som en storsejr

Foto: Axel Schütt

VSK Aarhus gjorde en fin figur mod AGF, men 2. divisionsholdet var for pæne i begyndelsen af kampen, mener holdets cheftræner.

Annonce

FODBOLD: Tre fodboldkampe på én arbejdsdag.

Sådan lød tirsdagens kalender for Michele Demontis. De første to kampe var han træner for Lauersens Realskole i skolefodbold, men når skolelæreren har fri træner han også seniorer.

Og her mødte han AGF på Ceres Park med VSK Aarhus, der tabte 1-4 i pokalturneringens 2. runde.

- Det var min tredje kamp i dag, og uden at fornærme nogen, så havde jeg glædet mig mere til denne kamp end de to skolekampe, smilte cheftræneren efter pokalkampen.

AGF kom hurtigt foran 3-0 og scorede til 4-1 på et selvmål i de sidste sekunder. Og det plettede oplevelsen en smule.

- Jeg er træt af det sidste mål, fordi 4-1 lyder altid som en storsejr, og jeg synes ikke, det er et billede på anden halvleg i hvert fald. Vi tabte kampen på, at de var skarpe på de få chancer, vi holdt dem nede på. Vi skulle bruge noget held, og så var vi heller ikke selv skarpe nok.

- Vi skabte tre-fire kæmpe chancer, og på den måde var det godkendt, men vi skulle selvfølgelig lige have scoret på dem. Og dér kunne man se, der var forskel. De lagde den bare over i hjørnet når de fik chancen, og vi skulle bruge lidt flere forsøg, sagde Michele Demontis.

Han havde glædet sig til at se, hvor langt 2. divisionsholdet var fra et Superligahold, men AGFs tre scoringer inden for de første 22 minutter gjorde det svært at vurdere:

- Men jeg synes stadig vi fik en kamp ud af det, hvor der var lidt spænding om det. Det eneste, jeg er skuffet over er, at vi ikke gik hårdt nok til dem i første halvleg. Vi var for pæne. Men det blev bedre efter pausen.

Mens Superligaprofferne nu går på landskampspause, venter hverdagen og 2. division på Demontis og VSK Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Handelsgymnasium i Viby sender 1.100 elever hjem: Coronasmitte lukker endnu et uddannelsessted i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce