Annonce
AGF

Skotsk medie: Celtic har kig på AGFs Casper Højer

Casper Højer Nielsen imponerende form har bragt ham i de skotske mestre Celtics søgelys, skriver mediet Daily Record. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Venstrebacken er angiveligt på listen over mulige emner hos de skotske mestre fra Celtic.
Annonce

.AARHUS: Casper Højer Nielsen har været helt suveræn for AGF i 2020.

Søndag cementerede han 4-2 sejren over OB med et flot frisparksmål fra kanten af feltet og satte endnu en gang en streg under hans forrygende form.

Det gode spil i den århusianske spilletrøje er ikke gået ubemærket hen.

Den 25-årige fodboldspiller er tidligere blevet kædet sammen med klubber i udlandet og nu melder et engelsk medie, at AGFeren skulle være på tale i den skotske mesterklub Celtic.

Den skotske udgave af Daily Record skriver, at Celtic har AGFeren på sin liste over navne, som de følger tæt. Premier League-nedrykkerne fra Watford skulle være en anden bejler.

Skotterne har haft kig på Alfie Doughty fra London-klubben Charlton, men er ikke kommet tættere på en aftale og har derfor vendt blikket mod Aarhus, hvor fokus er rettet på Casper Højer Nielsen, der kun har kontrakt til udgangen af 2021 på Fredensvang.

Celtic-træner Neil Lennon udtaler til avisen, at de har kig på et par navne.

- Jeg taler med Nick Hammond hver eneste dag. Vi skruer på et par knapper på nogle enkelte spillere. Vi vil gerne tilføje en ekstra til truppen og beholde de resterende spillere. Det bliver en stressende tid, fordi vi inde i sidste uge af transfervinduet, siger han.


Vi skruer på et par knapper på nogle enkelte spillere. Vi vil gerne tilføje en ekstra til truppen og beholde de resterende spillere.

Neil Lennon


Celtic spiller torsdag mod Sarajevo i kampen om en plads i Europa Leagues gruppespil.

Den skotske storklub vandt sidste år mesterskabet for niende sæson i træk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce