Annonce
Sport

Skovbakken lægger ud mod sølvvinderne fra Fortuna

Ninna Johansen og Skovbakkens fodboldhold i 3F-ligaen tager tirsdag aften hul på sæsonen, når de møder Fortuna Hjørring på Vejlby Stadion. Foto: Ole Nielsen.

Skovbakken, der i forrige sæson måtte nøjes med en skuffende fjerdeplads, lægger hårdt ud mod sølvvinderne fra Fortuna Hjørring, der har oprustet i løbet af sommeren.

Annonce

Skovbakken har også fået nyt blod, Katrine Korsgaard er hjemvendt fra USA, og dygtige spillere som Simone Hagelskjær og Britta Olsen er kommet til fra henholdsvis Team Viborg og OB. Den tidligere landsholdskeeper Mia Kjæsgaard, der har været længe væk med en korsbåndsskade, er ved at være fit for fight og træner med for fuld damp, men hun bliver ikke klar til premieren, hvor den nye cheftræner Peter Petersen har valgt at benytte U-landsholdsspilleren Thora Hansen i målet.

»Bortset fra Mia Kjærsgaard har vi ingen skader overhovedet, og det er positivt i et år, hvor vi skal have bygget et nyt hold op med masser af nye unge spillere. Derudover er der mange talenter på vej, så det er med at holde skruen i vandet, til de er klar til at spille på det her niveau. Det ser dog godt ud med de spillere, der er, men det bliver et knaldhårdt år, da mange af de andre klubber har opgraderet. Naturligvis er top tre første prioritet, det bliver svært at nå, men blandt de første seks skal vi i hvert fald slutte. Vi er glade for, vi starter med Fortuna Hjørring, selv om det på papiret er en skræmmende modstander. Men vi kunne ikke få nogen bedre, og det bliver spændende at måle os med dem, bagefter ved vi så lidt om, hvor vi står,« siger Peter Petersen, der godt kan mærke en stigende interesse for kvindefodbolden efter succesen ved EM, hvor Danmark fik bronze.

Skovbakkens kvinder

Trup: Mia Kjærsgaard, Thora Hansen, Majssa Hawa, Marie Bjerg, Stine Pedersen, Louise Christensen, Sif Rykjær, Mia Kristensen, Mille Poulsen, Nanna Johansen, Sarah Dyrhauge, Tina Thychosen, Sissel Ravn, Anne Rudmose, Malene Berg, Mia Bak, Mathilde Frausing, Mia Ellegaard, Louise Bentsen, Josefine Høegh, Kristina Korsgaard, Simone Hagelskjær, Britta Olsen, Kathrine Abel, Katrine Müller

Tilgang: Thora Hansen, Katrine Müller (begge U18), Kristina Korsgaard (hjemvendt USA), Simone Hagelskjær (Team Viborg), Britta Olsen (OB), Kathrine Abel (Horsens)

Afgang: Katrine Beck (stoppet), Marie Tvillum, Christina Bovbjerg (begge Vejle)

Cheftræner: Peter Pedersen

Assistenttræner: Anne Dot Eggers

»Interessen er klart større, mange har fundet ud af, at kvinderne godt kan spille fodbold, folk rundt omkring snakker pludselig positivt om kvindefodbold, og der bliver revet meget mere i os omkring holdet end tidligere,« siger Peter Petersen.

Kampen spilles kl. 19.00 på Vejlby Stadion.

Leo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgmester er foruroliget over coronaudvikling i Aarhus: Alle unge bør testes

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce