Annonce
Kultur

Skuespiller brækker benet: Aarhus Teater må aflyse premieren på 'Parasitterne'

Skuespiller Hanne Windfeld i rollen som Miss Olson i "Parasitterne" sammen med Kim Veisgaard under prøverne på Aarhus Teater. Torsdag brækkede Hanne Windfeld benet, og derfor må teatret aflyse fredagens premiere og et uvist antal forestillinger til en afløser er på plads. Foto: Flemming Krogh

Teatret må afblæse premieren og et endnu uvist antal spilledage på grund af sygdom.

Annonce

AARHUS: Soyas klassiske farce skulle have haft premiere på Aarhus Teaters Scala-scene fredag aften, men på grund af sygdom har teatret måttet aflyse premieren og et endnu uvist antal efterfølgende spilledage.

- Efter en succesfuld forpremiere i går (torsdag, red.) faldt skuespiller Hanne Windfeld ved sin bil og brækkede benet, fortæller kommunikationschef Morten Daugbjerg.

Hanne Windfeld skulle spille den ene af de tre store roller i "Parasitterne", som millionøsen Miss Olson, sammen med Kim Veisgaard og Bodil Jørgensen.

- Det er godt nok ærgerligt. Vi arbejder på højtryk for at finde en anden skuespiller til rollen, for vi forventer ikke, at Hanne når at komme tilbage i spilleperioden, siger Morten Daugbjerg.

Han kan ikke sige, hvornår forestillingen kan få ny premiere, da en ny skuespiller også skal nå at læse op på den krævende rolle som Miss Olson.

Da teatret lancerede sit sæsonprogram var rollen tiltænkt skuespiller Mette Horn, men hun blev forhindret, så Hanne Windfeldt trådte til. Derfor er det dobbelt uheldigt, at teatret nu skal ud at finde en helt tredje til rollen.

Det er uvist, om "Parasitterne" kan få forlænget spilleperioden på Scala, da der allerede er planlagt andre forestillinger på scenen. Morten Daugbjerg oplyser, at publikum med billet til en af de aflyste forestillinger, naturligvis kan få pengene retur eller få byttet billetten til en anden dag i spilleperioden.

De berørte publikum får direkte besked fra teatret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Frederik Tingager efter AGFs sejr over FCK: - Det giver genlyd at slå de store hold

Annonce