Annonce
Fødselsdage

Skuespiller i "Game of Thrones": Fra dreng til mand, mens verden kigger på

Isaac Hempstead Wright blev castet til rollen som Bran Stark i hitserien "Game of Thrones", da han var 10 år, og siden har fans fulgt hans udvikling fra barn til voksen. Tirsdag 9. april fylder han 20 år - foran sig har han hele livet og bag sig en central rolle i en af verdens mest populære tv-serier. Foto: Justin Tallis/Ritzau Scanpix
Som 10-årig blev han castet til en af verdens mest populære serier, "Game of Thrones", og siden har verden fulgt ham vokse op. Isaac Hempstead Wright fylder 20 år tirsdag 9. april.
Annonce

20 Han har spillet karakteren Bran Stark, lige fra det første afsnit af den internationale successerie "Game of Thrones" blev sendt i USA i april 2011. Siden er han vokset op med rollen, mens fans verden over har slugt den ene sæson efter den anden.

Tirsdag 9. april fylder den engelske skuespiller Isaac Hempstead Wright 20 år.

- Når jeg ser på det retrospektivt, kan jeg se, hvor fucking mærkelig min barndom har været. Det er bogstavelig talt min ungdom, sagde han til den britiske nyhedsavis Daily Mail i marts i år.

- Jeg er blevet en mand på "Thrones".

Den ottende og sidste sæson af "Game of Thrones" får premiere mandag 15. april på HBO Nordic.

Selvom den unge skuespiller kalder det "bizart", at slutningen på "Game of Thrones" nærmer sig, mener han alligevel, at tiden er inde.

- Det her er det absolutte højdepunkt for "Thrones", og det er netop sagen. Det er en historie, og historier har deres slutninger, sagde han til Daily Mail.

- Vi kunne lave 10 sæsoner mere af det her, og folk ville se det, og alle ville tjene mange penge, men det er på tide, at historien ender.

Skuespilkarrieren slutter ikke her, men Hempstead Wright vil gennemføre universitetet først. Han har tidligere læst musik og matematik på universitetet i Birmingham, men endte med at droppe ud, fordi berømmelsen blev for meget. Han fik tildelt en betjent, som fulgte ham rundt på campus.

Når "Game of Thrones" slutter, vil det unge stjernefrø læse neurovidenskab.

- Jeg vil gerne have muligheden for at gøre noget selv. Jeg har været en del af den her store maskine i så lang tid, og alligevel er det her begyndelsen på mit liv, sagde han til avisen The Telegraph for nylig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Helt friske corona-smittetal: Aarhus er stadig langt over grænsen for at blive grøn kommune

Aarhus

Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar: Antallet af smittede er nu oppe på 25

CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - op mod 100 besætninger skal aflives

Aarhus For abonnenter

Ansatte fortæller om et ældreområde ramt af frygt: Men direktør ser masser af åbenhed, tillid og godt samarbejde

Annonce