Annonce
Sport

Skuffelsen sidder stadig fast i Højbjergs sportschef

Michael Kjeldsen er stadig skuffet over, at det ikke lykkedes Højbjerg Badminton Klub at få medaljer ved Final 4. Foto: Tine Bay/Højbjerg Badminton Klub
Højbjerg Badminton Klub måtte rejse hjem fra Final 4 uden gevinst. Truppen tager dog allerede hul på forberedelserne til den nye sæson i næste uge og er vildt motiveret for at sikre en ny billet til finalestævnet.
Annonce

BADMINTON: De var det bedst placerede hold i grundspillet, men måtte alligevel forlade Final 4 som det eneste hold uden medaljer.

Afslutningen på badmintonsæsonen blev ikke helt, som de havde drømt om i Højbjerg Badminton Klub. Ambitionen var at komme i finalen og kæmpe sig til muligheden for at sikre Aarhus-klubben et sæt holdmedaljer. Marginalerne var dog ikke på holdets side i semifinalen, hvor det måtte se sig slået 4-5 af Værløse efter tre kampe, hvor det afgørende sæt tippede til modstanderens fordel.

- Jeg er stadig meget skuffet. Jeg er ikke skuffet over spillerne eller min egen indsats i semifinalen, men jeg er skuffet over resultatet. Folk leverede en fantastisk indsats. Vores stjerner kastede sig rundt og vandt fire ud af de ni kampe. Vi kunne bare ikke finde den femte og afgørende sejr, selvom vi tre gange stod med 20-20 i det afgørende sæt, siger Højbjergs sportschef Michael Kjeldsen.

- Hvad skete der i de situationer? Smed vi det selv væk? Det synes jeg ikke. Vi har tre bolde, hvor de andre rammer netkanten ved 20-20 og får pointet, siger Kjeldsen og sender en cadeau til modstanderen fra Værløse, der formåede at ramme dagen i semifinalen.

Annonce

Ikke det stærkeste hold

Skuffelsen stopper dog ikke ved semifinalen for sportschefen, der vender pilen indad i forhold til bronzekampen.

- Jeg fik sat et hold, som jeg og den resterende del af trænerteamet troede på kunne vinde, men jeg fik ikke sat det stærkeste hold. Det er lidt ærgerligt og det er er en fejl, som ikke må gentage sig. Vi skal 100 procent gå efter de medaljer vi kan få. Vi havde chancen for at gøre vores mulighed større og den brugte vi ikke. Vi gav i stedet optimal læring til de unge, der forhåbentlig skal være med til at vinde medaljer i fremtiden, siger han.


Jeg fik sat et hold, som jeg og den resterende del af trænerteamet troede på kunne vinde, men jeg fik ikke sat det stærkeste hold. Det er lidt ærgerligt og det er er en fejl, som ikke må gentage sig.

Michael Kjeldsen


Han og truppen har holdt ferie i den forgangne uge, men tager allerede hul på forberedelsen til den nye sæson i uge 27.

- Vi har lige stoppet op og evalueret teamet og de individuelle indsatser. Jeg synes, at vi er kommet godt i dybden og alle er klar og vildt motiveret til en ny sæson. Vi har allerede været lukket ned i en periode på grund af corona. Vi har haft vores pause og derfor kører vi fuldt program henover sommeren. Vi har også en del af vores unge spillere, der skal spille U17 og U19 DM til august, ligesom vi spiller den første ligakamp i slutningen af august måned, siger Kjeldsen.

Annonce

Profil frygtes ude

I den kommende sæson vinker klubben farvel til Mads Muurholm, der flytter til København og fremover stiller op for Værløse. Den resterende del af truppen er fortsat på kontrakt i Højbjerg, men århusianerne bliver formentlig nødt til at klare sig uden en af sine profiler, Mathias Bay-Smidt, der i værste fald først er klar i 2021 på grund af en hofteskade.

- Det er lidt af en udfordring for os, hvis vi skal undvære Mathias. Vi så i semifinalen, at vi er lidt skrøbelige, hvis vi skal undvære ham. Er han ude i det meste af sæsonen, så bliver vi nødt til at skrue forventningerne en smule ned. Så vil det blive en kamp at skulle kvalificere sig til Final 4 igen, siger Michael Kjeldsen og tilføjer, at deadline for spillerflytninger er overskredet herhjemme. Derfor vil det være udefra, at man skal hente en spiller ind, hvis det overhovedet skulle komme på tale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce