x
Annonce
AGF

Skuffet AGFer arrig på banen: Godt, at de river det lort op nu

Hvad foregår der? Jakob Ankersen havde ikke held i sprøjten fredag aften mod Hobro. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Hverken Jakob Ankersen eller Casper Højer erklærede sig tilfredse det ene point mod Hobro. Der var chancer nok til en sejr trods den umulige bane, lød det.

FODBOLD: Han var i grunden bedste mand på banen, klart farligste AGFer, lagde stor energi i de lidt mere end 90 målløse minutter mod Hobro fredag aften.

Alligevel var det dybt skuffet AGF-kantspiller, Jakob Ankersen, der efterfølgende gjorde status.

- Det var ikke godt nok, men det bliver en kamp, der måske bliver spillet mere på deres præmisser qua banens tilstand. Vi vil gerne spille lidt mere fodbold, end de vil, men det kan man ikke på den bane. Vi måtte spille efter forholdene, og det gjorde vi egentlig også ok langt hen ad vejen, skaber nogle chancer, men det er klart, at det ikke er godt nok, når man ikke kan slå Hobro, kom det fra Ankersen.

- Vi vidste jo godt, hvad det var, der ventede os. Derfor ramte det os heller ikke som et chok, at banen var så dårlig. Vi måtte pakke det polerede spil væk, men nu river de heldigvis det lort her op, og når der kommer en ny bane, tror jeg også, at vi får set en helt anden udgave af AGF, sagde han.

Jakob Ankersen kom dog - trods alt - undervejs frem til tre store muligheder, stod med en afgørelse i favnen, men skarpheden manglede.

- Det er selvfølgelig en tung fornemmelse for mig. Jeg føler mig måske ikke ligefrem som en synder, men jeg havde gode muligheder for at score. Det kunne have været bedre. Der er ikke så andet at gøre end at blive ved. Man skal ikke tro, at jeg stopper bare fordi, jeg ikke fik scoret, smilede han.

AGF-back Casper Højer Nielsen syntes, at holdet gjorde, hvad det kunne for at hive alle tre point med fra opgøret, men kunne heller ikke erklære sig tilfreds med et enkelt af slagsen.

- Jeg er ret skuffet. Vi får lagt et godt tryk på dem, står godt på banen, men mangler lige det sidste. Vi ville gerne have givet vores publikum en sejr, det fik vi ikke gjort, og så må vi tage til takke med det næstbedste, lød det fra Højer.

Kan I leve med det, banens beskaffenhed in mente?

- Nej, det kan vi ikke. David Nielsen sagde det meget godt inde i omklædningsrummet. Vi kan ikke leve med uafgjort, for det er der ikke noget, der hedder. Vi skulle have haft tre point. Vi var klart bedst, selvom forholdene var svære, kom det fra Casper Højer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Før genåbning: Forældre og ansatte efterlyser klare retningslinjer

Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Aarhus

På trods af coronakrise: Festugen kommer i 2020, men bliver uden fælleskoncert

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 80 gange højere

Aarhus

Aarhus Universitetshospital udvider med flere telte til coronatest: Skal leve op til de nye krav

Annonce