Annonce
AGF

Skuffet AGFer: Vi skal kunne rejse os sammen, men det formåede vi ikke

AGFs Patrik Olsenfik ranet et gult kort til sig for brok under opgøret mod FC Nordsjælland. Og ja, der var nok at være utilfreds med. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.
Patrick Olsen var én af få AGF-spillere, der leverede en hæderlig indsats mod FC Nordsjælland, men havde svært ved at forklare, hvorfor AGF igen kom så dårligt fra start i Farum.

FODBOLD: At han var klart bedste AGF-spiller på banen i søndagens 0-2-nederlag til FC Nordsjælland, kunne Pagrick Olsen selvsagt ikke bruge til særlig meget.

Det var en skuffet midtbanespiller, der efter slutfløjtet gjorde status efter 90 kollektivt sløje minutter i Farum.

- Vi er selvfølgelig utroligt skuffede. Vi kom efter mere, men fandt slet ikke løsningerne. Jeg ved ikke, hvad det er, når vi spiller her i Farum, men vi kommer igen utroligt dårligt ud til kampen, lød det fra Olsen.

- De straffer os jo på en personlig fejl, kommer på 1-0, og til gengæld er vi så slet ikke skarpe nok i den anden ende, for vi har muligheder nok. De har vel tre chancer, scorer to mål, og det er jo stærkt af dem. Men vi manglede det sidste i dag (søndag, red.), og det er sgu skuffende, sagde han.


Jeg ved ikke, hvad det er, når vi spiller her i Farum, men vi kommer igen utroligt dårligt ud til kampen

Patrick Olsen, AGF


AGF kom bagud efter 17 minutter efter en fejl af Sebastian Hausner, men det burde holdet i fællesskab have rejst sig fra, mente Patrick Olsen.

- Det sker en gang imellem, at en personliglig fejl koster et mål, sådan er det, men så er det op til holdet at rette op på det igen, men det formåede vi ikke. Det handler om at være klar, og hvis man ikke er det, er det svært at vinde i Superligaen. Det var som om, at de skulle score før, vi kom bare lidt i gang. Det blev bedre efter pausen, men aldrig godt nok, og det er svært for mig at forklare, hvorfor det var sådan, sagde Olsen, der spillede på den defensive midtbane i fraværet af Nicolai Poulsen.

Den opgave klarede han fint, men havde svært ved at hive medspillerne med sig.

- Vi burde kunne sætte os mere rent fysisk på et hold som FC Nordsjælland, men hvad skal jeg sige: Vi var bare ikke dygtige nok. Længere er den ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

AGF

Falsk AGF-konto lukker ned på Twitter

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce