Annonce
AGF

Skuffet David Nielsen efter nederlag: - Vi manglede kvalitet offensivt

Patrick Mortensen og AGF kom frem til for lidt mod FC København søndag aften. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AGFs cheftræner kalder det for en dødssynd at komme bagud mod FC København.

FODBOLD: To skud inden for rammen præsterede AGF søndag aften mod FC København, og det var for lidt.

Vicemestrene kom til Aarhus og kontrollerede kampen efter at Jonas Wind bragte gæsterne hurtigt foran på et straffespark.

Men selvom AGFerne ikke skabte mange chancer, så var det en positiv cheftræner for AGF, der mødte pressen efterfølgende.

Annonce

- Vi er skuffet over resultatet, men når vi kommer til at pille kampen fra hinanden, så kan vi se, at vi var dygtige i mange perioder - specielt defensivt. Men vi manglede den sidste kvalitet offensivt. Vi manglede noget fart og punch i for at gøre ondt på FCK. Det er et hold med dygtige spillere.

Du siger, at I gør det godt udover, at I ikke får skabt nok chancer. Men det er vel også en stor del af fodboldspillet at mangle?

- Vi gjorde det svært for os selv da vi kom bagud, fordi FCK skulle ingenting derefter. Og derfor kom kampen til at lyve derfra. Vi kom meget på bolden foran dem og det er dét, vi helst skal undgå mod dem, sagde David Nielsen, der ikke lod sig rive med af den dårlige stime, københavnerne har været igennem.

- FCK er et hold med kvalitet, og selvom de er i en svær periode, så kunne de spille en god kamp mod os. Vi er skuffede fordi de har fået en dårlig start og vi har fået en god. Men vi må erkende, at vi ikke fik skabt en var-situation i deres felt som de skal forholde sig til ligesådan som de gjorde ved os, sagde David Nielsen med henvisning til straffesparket, der blev begået af Alexander Munksgaard og dømt i var-vognen.


Vi blev ikke farlig nok. Vi havde nærmest det første gode indlæg i tillægstiden da Kevin (Diks, red.) ramte mig og jeg headede på overliggeren. Det må vi arbejde videre med.

Patrick Mortensen, AGF


Ét godt indlæg

Som forreste mand for AGF havde Patrick Mortensen en lang dag på kontoret.

Pakket ind af Victor Nelsson og Mathias 'Zanka' Jørgensen havde han svært ved at komme frem til chancer. Farligst blev han i de døende sekunder hvor han ramte overliggeren med et hovedstød.

- Vi vil gerne vinde alle kampe, men jeg er sikker på, vi nok skal slå tilbage. FCK skulle jo nok vinde før eller siden, men det er da ærgerligt, at det blev i dag.

Er du skuffet over, at I ikke kunne dominere dem mere på jeres egen hjemmebane?

- Ja, det er jeg. I perioder var vi okay med, men jeg vil gerne have, at vi skal være mere dominerende. Dermed ikke sagt, at vi skal dominere for at dominere. Vi skal spille fremad og aggressivt med en masse indlæg.

Men det fik I vel ikke gjort i dag?

- Nej, og det ærgrer mig. Vi blev ikke farlig nok. Vi havde nærmest det første gode indlæg i tillægstiden da Kevin (Diks, red.) ramte mig og jeg headede på overliggeren. Det må vi arbejde videre med, sagde Patrick Mortensen.

Superliga, 6. runde

AGF - FC København 0-1 (0-1)

Mål: 0-1 Jonas Wind (9., straffespark)

AGF (4-1-4-1): Kamil Grabara - Alexander Munksgaard (Kevin Diks, 72.), Sebastian Hausner, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen - Nicolai Poulsen - Albert Grønbæk Erlykke (Nicklas Helenius, 77.), Benjamin Hvidt (Bror Blume, 59.), Patrick Olsen, Jon Dagur Thorsteinsson (Gift Links, 59.) - Patrick Mortensen

FCK (4-4-2): Kalle Johnsson - Peter Ankersen, Mathias 'Zanka' Jørgensen, Victor Nelsson, Nicolai Boilesen (Pierre Bengtsson, 88.) - Mohamed Daramy (Pep Biel, 79.), Rasmus Falk, Carlos Zeca, Viktor Fischer - Mikkel Kaufmann, Jonas Wind (Rasmus Højlund, 90.)

Advarsler: Nicolai Poulsen, Benjamin Hvidt, Kamil Grabara, Patrick Mortensen, Gift Links, AGF. Mathias 'Zanka' Jørgensen, Mikkel Kaufmann, Carlos Zeca, Mohammed Daramy, Kalle Johnsson, FCK

Udvisning: Nicolai Poulsen, AGF (61.), Mikkel Kaufmann, FCK (77.)

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen

Tilskuere: 300 på Ceres Park

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce