Annonce
Aarhus

Skulderklap til Rethinkers

De frivillige Rethinkers har fået 10.000 kroner fra Andelskassen i Aarhus. PR-foto

AARHUS: Da Andelskassen i Aarhus for nylig skulle finde en modtager af 10.000 kroner fra bankens Lokallånspulje, faldt valget på frivilligprogrammet Rethinkers, som Visit Aarhus står bag. Rethinkers blev oprindeligt etableret i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, men er siden blevet videreført af Visit Aarhus.

- Rethinkers er med til at gøre en kæmpe forskel for Aarhus på mange forskellige områder. De giver byen et løft som turistmål, og det giver penge til byens virksomheder og skaber nye arbejdspladser. Rethinkers er samtidig en uundværlig arbejdskraft i forbindelse med de mange arrangementer, der afholdes i Aarhus. Og så er hele frivilligprogrammet med til at aktivere en masse mennesker som frivillige og skabe socialt sammenhold, siger centerdirektør Søren Dahl i en pressemeddelelse.

Frivilligkoordinator Anne-Sofie Søgaard Thomsen glæder sig over bidraget, da frivilligprogrammet ikke tjener nogen penge.

- De frivillige Rethinkers lægger et stort arbejde gennem året, og det skal naturligvis anerkendes. Derfor holder vi hvert år en "Klap på skulderen-fest". På grund af Andelskassens donation har vi fået mulighed for at gøre lidt ekstra ud af festen i år, udtaler Anne-Sofie Søgaard Thomsen. /kls

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce