Annonce
Sport

Skyder med både højre og venstre: Spændende back skifter til Aarhus United

- Jeg har flere gange været i Danmark og set på mulighederne i forskellige danske ligaklubber. For mig står Aarhus United som noget specielt, siger den kommende Aarhus United-spiller Line Ellertsen. Pressefoto
Line Ellertsen kan skyde med begge hænder, er på det norske udviklingslandshold og kom i sommer på turneringens all-star hold ved U20 VM. Fra sommer og tre år frem spiller hun i Aarhus United.

HÅNDBOLD: Fra den kommende sæson skal målvogterne i den danske håndboldliga for kvinder forberede sig på, at Aarhus United har en skudarm mere end de resterende hold i rækken. Klubben har nemlig skrevet under på en treårig kontrakt med Line Ellertsen, der bliver betegnet som et af de største talenter i norsk håndbold.

Hun har en evne som de færreste håndboldspillere kan prale af. Hun kan nemlig skyde med både højre og venstre hånd og det kan bidrage med lidt ekstra kolorit til århusianernes angrebsspil.

- Jeg så Line første gang i 2015 på det norske U17 landshold, og jeg har fulgt hende lige siden. Det er en spiller, jeg glæder mig rigtig meget til at komme til at arbejde med. Det, at hun skyder med begge hænder, er enormt spændende for mig som træner, for hvordan får vi udnyttet de kompetencer sammen med vores øvrige spillere. Det har jeg ikke prøvet før, udtaler Aarhus Uniteds træner, Heine Eriksen, i en pressemeddelelse.

Line Ellertsen, som primært har spillet højreback, kommer fra den norske klub Sola, der i denne sæson har spillet i den næstbedste norske række. I de 18 kampe holdet indtil nu har spillet i denne sæson, har hun scoret 105 mål, og hun har derfor bidraget gevaldigt til, at holdet har sikret sig oprykning fire runder før sæsonen slutter.

- Jeg har flere gange været i Danmark og set på mulighederne i forskellige danske ligaklubber. For mig står Aarhus United som noget specielt. Det er et hurtigt og dynamisk hold med unge spillere, der kæmper for hver bold, og så kender jeg Heine Eriksen fra min tid på ungdomslandsholdet, og ved at han er en rigtig dygtig træner. Jeg glæder mig for vildt til at blive en del af Aarhus United og til at jeg skal flytte til Aarhus, udtaler Line Ellertsen i pressemeddelelsen.

Heine Eriksen fortæller dog også, at han ser Line Ellertsen som en spiller de i Aarhus United skal udvikle, så hun senere kan blive en stjernespiller.

- Det er vigtigt at understrege, at Line Ellertsen ikke er en spiller, der kommer til alene at afgøre kampene for Aarhus United i næste sæson. Hun er stadig ung, men med en treårig aftale har vi alle muligheder for at tænke langsigtet i hendes udvikling, og der er jeg sikker på, at hun og vores øvrige spillere i fællesskab kan løfte niveauet, både individuelt og kollektivt, siger Heine Eriksen.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Aarhus For abonnenter

Rift om pladserne: Kommunen slukker Aarhus-restaurants drøm om mere udeservering

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe

Kultur

Se video: Northsides nye vartegn har tabt pusten

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Kultur

Har du også undret dig over stjernehimlen i to busskure?: Snart får flere af Aarhus' ikoniske champignoner en opfriskning

Annonce