Annonce
forside

Skyderi i Hasselager: Politiet efterforsker Peugeot-tyveri

Østjyllands Politi efterlyser vidner, der har oplysninger om gerningsmandens flugtbil. En hvid Peugeot 208 med registreringsnummeret BA 18306.

Politiets efterforskning af skyderiet i Hasselager tirsdag aften, hvor en 30-årig mand blev skudt i ryggen, er lige nu centreret omkring den bil, gerningsmanden forlod Kildeagervej i efter skudepisoden.

Derfor søger politiet vidner, der kan ligge inde med oplysninger om flugtkøretøjet - en hvid Peugeot 208 med registreringsnummeret BA 18306. Bilen blev stjålet 24. december sidste år fra en adresse i Højbjerg.

De foreløbige undersøgelser peger på, at gerningsmanden efter skyderiet køre ad Kildeagervej over Hovedvejen til Bøgekildevej i det nærliggende industrikvarter.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, som har set køretøjet ved 19-tiden tirsdag 14. februar. Føreren har ifølge politiet kørt med høj hastighed. Østjyllands Politi vil også gerne høre fra personer, som har bemærket den hvide Peugeot i perioden, fra den blev stjålet til skyderiet tirsdag aften.

Som tidligere beskrevet i Århus Stiftstidende betragter politiet skudepisoden som et internt opgør i en verserende bandekrig mellem grupperinger af unge i det sydvestlige Aarhus.

Gennem de seneste måneder er stridighederne eskaleret, så hævnaktioner med kniv og skydevåben på åben gade er blevet en del af gamet. Den foreløbige kulmination skete 18. januar, hvor en 27-årig mand blev dræbt i forbindelse med et knivoverfald på Ryhavevej.

Grafikken herunder viser de seneste måneders mange sammenstød med våben involveret. Klik på ikonerne for at læse mere om de enkelte episoder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Naturligvis skal vi stille krav til Nemlig.com og alle andre: Virksomheder skal ikke score fortjeneste på ryggen af de ansatte

Aarhus For abonnenter

Hvad blev der af Sculpture by the Sea? Aros-direktør drømmer om igen at vise strandkunst

Alarm 112

Politiet blev snydt af bilentusiaster: Kørte ræs i industrikvarter

Annonce