Annonce
Østjylland

Lystfisker sparkede ud efter hund: Ejeren svarede igen med knytnæve

En lystfisker blev slået med knytnæve på kinden af en hundeejer, da han havde sparket ud efter hans hund. Genrefoto: Hans Chr. Gabelgaard/Scanpix
Følelserne løb af med en hundeejer, der slog en lystfisker for at sparke ud efter hans hund.

ODDER: Hunden er som bekendt menneskets bedste ven, og det fik en 46-årig mand at føle, da han fredag klokken 13.16 fik et slag i ansigtet af en 57-årig mand.

Episoden udspillede sig på Toldvejen nord for Hou, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den 46-årige mand stod og fiskede ved stranden, da en løs hund løb tæt forbi ham.

Han sparkede ud efter hunden, og kastede en sten efter den, da han var blevet bange for hunden og ville holde den på afstand.

Den 57-årige hundeejer konfronterede lystfiskeren og efter en kort diskussion, gav han den 46-årige et slag med knyttet næve på venstre kind.

Slaget gav lystfiskeren overfladiske skader, står der i døgnrapporten.

Hundeejeren erkendte forholdet. Han forklarede til Østjyllands Politi, at han havde slået lystfiskeren, da følelserne var løbet af med ham, og at han frygtede for sin hunds førlighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Regnvejr - det er alvorligt, det her

Ikke, at AGF ikke kan spille fodbold. Ikke, at kommunen er så forhippet på, at alle skal bo i midtbyen, at man nu pønser på at bebygge ganske små åndehuller lige bag Salling ved Telefonsmøgen. Nej – den menneskeskabte globale opvarmning ser nu ud til at true os. Hvis ikke de enorme regnmængder hører op, så bliver vores flade land én stor mudderpøl, hvor det ikke er til at eksistere. Jeg troede ellers på, at det først ville ramme Maldiverne, der bliver oversvømmet af havet, og dernæst landene nedenfor Himalaya, der vil komme til at mangle vand, når gletcherne er smeltet ned og Ganges, Mekong med andre floder er tørret ud. Høje temperaturer og varme giver nedbør, og det ene lavtryk efter det andet er væltet ind over os ude fra Atlanterhavet og Nordsøen (Vesterhavet) i en sådan grad, at vi kun iført gummistøvler kan bevæge os udenfor befæstede arealer. Holstebro, Horsens, Vejle og Kolding er oversvømmet, og hundredvis af villa-, sommerhus- og kolonihaver står under vand. I Århus Stiftstidendes tillæg Danmark sås torsdag 20. februar på bagsiden et luftfoto af et oversvømmet kolonihaveområde i Kolding. Hvorfor ikke bringe et sådant billede på forsiden i respekt for alvoren i det her? I en leder samme dag opfordrer Hans Petersen til at lade en rendegraver køre ind på en mark og afhjælpe en villa-nabogrund, der er truet af oversvømmelse fra marken. Ja – men hov, kan den rendegraver i det hele taget køre på marken? Og kan landmanden køre på marken? Hvad med vintersæden, den er vel regnet og rådnet væk? Det vil give enorme tab på valutabalancen, hvis ikke vores ellers udskældte landbrug kan komme i marken. Vi må virkelig krydse fingre for, at forårs- og sommersolen vil komme til at skinne i rigt mål, så der kommer gang i fordampningen, gerne samtidig med noget blæsevejr, ellers giver det blot yderligere nedbør. På en måde har vi (den ældre generation) fortjent det. Det er selvforskyldt og ville jo være ganske uretfærdigt, hvis det kun rammer vores børn og børnebørn. Vi har i den grad bygget op til den globale opvarmning med et liv i luksus og overflod. Nu kommer regningen så. For klimaet dette efterår og vinter er så ekstremt, ligesom sommeren 2018, at begge dele må skyldes den menneskeskabte globale opvarmning. Naturen er og bliver den stærkeste, trods al vores viden og teknologi. Piller vi ved den, viser den tænder.

Aarhus For abonnenter

Socialområdet i Aarhus skal spare 45 millioner kroner: Men politikerne er slet ikke færdige

Aarhus For abonnenter

Ældrerådmand vil ikke af med penge til socialområdet: - Det er da dybt uretfærdigt

Annonce