Annonce
Aarhus

Slået ned under tankning af bil: - Har du noget, du vil sige?

Det var her på Circle K på Rytoften, at en 27-årig mand blev slået ned. Foto: Google Streetview

En 33-årig mand er anholdt og sigtet for vold, efter han mandag gik amok på en tankstation i Aarhus V.

AARHUS: Mandag morgen startede ubehageligt for en 27-årig mand i Aarhus.

Klokken 08.30 skulle han tanke brændstof på sin bil på en tankstation på Rytoften i Aarhus V, da en mand pludseligt kom hen og begyndte at kigge ind i hans bil.

Efter noget tid gik manden videre hen til den 27-årige bilejer og spurgte, om han havde noget, han ville sige. Det havde den 27-årige ikke umiddelbart, og derefter spurgte manden i stedet, om han havde en cigaret.

Annonce

Det svarede den 27-årige nej til, hvilket fik manden til at gå amok. Han tog fat i kraven på ham med den ene hånd og slog ham i hovedet med den anden hånd. Han virkede meget aggressiv og lugtede kraftigt af alkohol, fortæller Østjyllands Politi.

Den 27-årige skubbede ham væk, hvorefter manden pustede sig op og råbte "Så kom, så kom!" til ham. Den 27-årige skyndte sig at låse sin bil, og gik ind i kiosken og bad personalet ringe efter politiet. Inde fra kiosken kunne den 27-årige se, at manden tog i bildøren og forsøgte at komme ind i bilen, men da det mislykkedes, forlod han stedet.

Østjyllands Politi har efterfølgende fået fat i overvågningsbilleder fra tankstationen, og tirsdag morgen klokken 08.40 blev en 33-årig mand anholdt og sigtet for vold.

Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Aarhus Fremad ligger stadig nummer et

Leder For abonnenter

Vold på skolerne: Lærerne OG eleverne skal have hjælp

Det er ikke mange arbejdspladser, hvor over 50 procent af de ansatte oplever trusler og chikane. Men det er ikke desto mindre tilfældet for lærere og pædagoger i nogle af de århusianske skoler. Og det er helt igennem uacceptabelt, at det tal er voksende i øjeblikket. Formanden for Skolelederforeningen mener, at kravet om større inklusion er en af de største forklaringer på den stigende vold og chikane. For øger man kravet til eleverne uden at øge ressourcerne, så står frustrationerne i kø hos elever, der ikke har redskaberne til at følge med. Og det er synd for både børn og ansatte. Samtidig bliver der færre hænder til de mindste i vuggestuer og børnehaver, og derfor hænger ønsket om at finde og håndtere de udadreagerende børn allerede her, i en tynd tråd. Og det vidner om, at konsekvenserne af effektiviseringer og nedskæringer kan komme som forsinkede bølgeskvulp. Derfor kan Aarhus og resten af landet se frem til, at Det Nationale Forskningscenter kommer i bund med deres undersøgelse, hvor de kortlægger fællestrækkene for de skoler, som er hårdt ramt af ballade og vold. På den måde kan en løsning på udfordringer forhåbentligt komme tættere på, for det er helt uacceptabelt, at der er en så vigtig faggruppe, som er så udsat for potentielt ødelæggende adfærd.

Aarhus For abonnenter

Vold og trusler på skoler i Aarhus: Se listen over de kolossale forskelle

Annonce