Annonce
Aarhus

Slået ned under tankning af bil: - Har du noget, du vil sige?

Det var her på Circle K på Rytoften, at en 27-årig mand blev slået ned. Foto: Google Streetview

En 33-årig mand er anholdt og sigtet for vold, efter han mandag gik amok på en tankstation i Aarhus V.

AARHUS: Mandag morgen startede ubehageligt for en 27-årig mand i Aarhus.

Klokken 08.30 skulle han tanke brændstof på sin bil på en tankstation på Rytoften i Aarhus V, da en mand pludseligt kom hen og begyndte at kigge ind i hans bil.

Efter noget tid gik manden videre hen til den 27-årige bilejer og spurgte, om han havde noget, han ville sige. Det havde den 27-årige ikke umiddelbart, og derefter spurgte manden i stedet, om han havde en cigaret.

Annonce

Det svarede den 27-årige nej til, hvilket fik manden til at gå amok. Han tog fat i kraven på ham med den ene hånd og slog ham i hovedet med den anden hånd. Han virkede meget aggressiv og lugtede kraftigt af alkohol, fortæller Østjyllands Politi.

Den 27-årige skubbede ham væk, hvorefter manden pustede sig op og råbte "Så kom, så kom!" til ham. Den 27-årige skyndte sig at låse sin bil, og gik ind i kiosken og bad personalet ringe efter politiet. Inde fra kiosken kunne den 27-årige se, at manden tog i bildøren og forsøgte at komme ind i bilen, men da det mislykkedes, forlod han stedet.

Østjyllands Politi har efterfølgende fået fat i overvågningsbilleder fra tankstationen, og tirsdag morgen klokken 08.40 blev en 33-årig mand anholdt og sigtet for vold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Unge fortsætter hærgen i Gellerup efter politiskud: Tre teenagere anholdt

Annonce