Annonce
AGF

Slap Patrick Mortensen billigt med gult kort? - Måske, siger David Nielsen

Patrick Mortensen fik en time på banen mod Lyngby inden David Nielsen skiftede ham ud. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Patrick Mortensen ramte en B93-spiller i hovedet med sine støvleknopper. Spilleren måtte efterfølgende lade sig udskifte, mens AGF-anføreren slap med en advarsel.
Annonce

FODBOLD: Det så brutalt ud, da Patrick Mortensens støvleknopper landede i hovedet på B93s Niels Morberg efter en lille halv time af onsdagens pokalkvartfinale mellem AGF og B93.

2. divisionsspilleren gik til jorden og AGF-anføreren undskyldte med det samme hændelsen. På banen appellerede flere modstandere for, at dommer Jørgen Burchardt skulle have udvist AGFeren. Og mange meningsdannere på de sociale medier er heller ikke bange for at sige det samme højt.

Men AGF-topscoreren slap med et gult kort og dermed kunne han og AGF uden større besvær fuldtalligt vinde kampen 3-1.

Men skulle angriberen have været udvist?

Stiften fik desværre ikke mulighed for at spørge angriberen selv, men vi har spurgt de to cheftrænere om hvordan de så situationen:

- Jeg ved det ikke ... Jeg så bare, at Patrick havde sit ben højt oppe og ramte deres spiller.

Var du bange for, at han blev vist ud?

- Ikke synderligt. Men jeg kunne godt se bagefter, at det kunne man have gjort. Sådan er det, sagde AGFs cheftræner David Nielsen.

B93s ditto var ikke meget for at dømme kampen på bagkant.

- Jeg tror ikke, jeg er bedre end dem inde på banen til at vurdere, om der skal gives et rødt kort eller ej, sagde B93s Thomas Nørgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce