Annonce
AGF

Slog ikke til i Aarhus: Tidligere AGF'er kåret til årets profil i 1. division

Emil Nielsen fik ikke mange kampe for AGF. Her ses han i en træningskamp i Tjekkiet. Arkivfoto: Axel Schütt
Emil Nielsen har været i hopla for FC Roskilde, hvor det er blevet til 17 mål og en andenplads på topscorerlisten. Det har fået kollegerne til at pege på ham som årets spiller i den næstbedste fodboldrække.
Annonce

FODBOLD: Det blev aldrig til den store succes for Emil Nielsen på Fredensvang. Den unge angriber blev hentet til klubben i sommeren 2015 på en lejeaftale fra norske Rosenborg. Opholdet i Aarhus var dog præget af mange skader og han fik aldrig for alvor sat sit præg på AGF.

Derfor blev lejeopholdet heller ikke til en permanent aftale i 2016.

Efter et par år ude af det store spotlight er den hurtige spiller dog igen poppet frem. I denne sæson har han været den helt store profil hos Roskilde, hvor det er blevet til 17 mål i den næstbedste fodboldrække. En målnæse, der har indbragt ham titlen som årets profil.

- Det er stort, at ens kolleger – dem man spiller kampe mod – har stemt på mig som Årets Profil i 1. division. Det er jeg rigtig taknemmelig over siger Emil Nielsen i en pressemeddelelse. - De har måske set noget, som, de synes, var godt, og det er bare prisværdigt, at det er ens modspillere, der stemmer på én som Årets Profil.

Han er efterhånden blevet 25 år og har prøvet sig af i et par traditionsrige klubber - Jeg vil nå det ypperste af mit potentiale. Jeg har lige så store ambitioner, som da jeg som 19-årig blev solgt til Rosenborg. Jeg vil nå så langt som overhovedet muligt. Jeg har stadig mine drømme og mine mål. Jeg har stadig rigtig store ambitioner og drømme med min fodboldkarriere, og dem har jeg i sinde at opnå, lyder det fra den tidligere AGF'er.

Emil Nielsen fik fire kampe og scorede et enkelt mål i sin tid i AGF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Krav om mundbind i busser og letbane: Smilet er gemt af vejen i Smilets By

Annonce