Annonce
112

Slog kørekort ud af hånden på betjent: - Jeg har ikke tid til at snakke

En patrulje blev opmærksom på den 33-årige kl. 00.51, da han kørte hurtigere end det tilladte. Foto: Kim Haugaard
To betjente måtte hive 33-årig mand ud af bilen, men han kæmpede så meget imod, at han røg i håndjern.
Annonce

AARHUS: En fortravlet og lidt for hidsig 33-årig mandlig bilist blev natten til mandag anholdt for at lægge hindringer i vejen for udførelse af politiets arbejde og for ikke at efterkomme anvisninger, efter at han var blevet standset af en patrulje på Huginsvej i Åbyhøj. En patrulje blev opmærksom på den 33-årige kl. 00.51, da han kørte hurtigere end det tilladte, og fik derfor bilen standset og bad ham om at stige ud.

Det var den 33-årige dog stærkt utilfreds med og umiddelbart efter, at han havde afleveret sit kørekort, slog han det ud af hånden på betjenten. Den 33-årige oplyste herefter, at han altså ikke havde tid til at snakke med politiet, hvorefter han hurtigt bevægede sig hen til bilens førerside for at køre fra stedet.

Betjentene gav flere gange den 33-årige besked på at blive uden for bilen, men manden satte sig alligevel ind på førersædet og forsøgte at sætte bilen i gear. Betjentene fortalte gentagne gange den 33-årige, at han skulle komme ud, men han blev ved med at sige, at han ikke havde tid. Til sidst måtte de to betjente hive manden ud af bilen, men den 33-årige kæmpede så meget imod, at han fik håndjern på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce