x
Annonce
AGF

Sloth får en ny chance i Skotland

Casper Sloth har forgæves forsøgt at få karrieren på ret køl i AaB og Silkeborg. Nu tager han til Skotland, hvor han har lavet en toårig aftale med Motherwell. foto: Henning Bagger / Scanpix 2017)
Den tidligere AGF'er har sat sin underskrift på en to-årig aftale med Motherwell fra den bedste skotske række.

FODBOLD: Det har været opad bakke for Casper Sloth i de seneste sæsoner. Den tidligere AGF'er har forgæves forsøgt at få karrieren på ret køl.

Skiftet fra Aarhus til Leeds for fem år siden blev aldrig det ophold, han havde drømt om, og han har siden hen forsøgt at genfinde sit gamle niveau i både AaB og Silkeborg uden held.

Nu vender den 27-årige fodboldspiller imidlertid tilbage til de britiske øer. Sloth har skrevet en to-årig med Motherwell fra den bedste skotske række. Klubben, der har hjemme på Fir Park stadium i Motherwell har en gang tidligere været skotsk mester, men har i de seneste år været en fast del af den blok, der forsøger at drille de to mastodonter fra Celtic og Glasgow Rangers.

- Jeg er glad for at få chancen i Motherwell. Jeg har hørt meget omkring klubben og skotsk fodbold generelt, og føler, at det er det perfekte sted for mig at spille fodbold. Min ambition er at etablere mig på holdet og hjælpe klubben længere frem i tabellen, udtaler Casper Sloth til Motherwells hjemmeside.

Den 27-årige fodboldspiller har været til prøvetræning i Skotland og har her overbevist holdet om sine kvaliteter.

- På et tidspunkt var han et af de mest lovende talenter i dansk fodbold, men har måske været en smule frustreret over den drejning, som hans karriere har taget på det seneste, udtaler Motherwells manager Stephen Robinson til klubbens hjemmeside.

- Vi vil gerne give ham den rette platform til at finde sig selv igen. Motherwell er en klub, der er kendt for at hjælpe folk tilbage på sporet, og det er også vores mål med Casper. Han har trænet med os flere gange og har imponeret os med sine evner på banen, men også hans ambition og hunger efter at få bevist sig selv, lyder det fra manageren.

Casper Sloth bliver den femte nye spiller i Motherwell til den kommende sæson. Klubben blev nummer otte i Skotland i den netop overståede sæson.

Silkeborg IF havde givet Casper Sloth besked om, at han frit kunne finde sig en anden klub. Han har derfor været til prøvetræning i både Danmark, USA og England, men det ender altså med Skotland, hvor han begynder 19. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Lars fra Åbyhøj lod sig ikke begrænse af omgivelsernes forventninger

Kultur

Så bliver det ikke billigere: Værtshus lokker med tre liter øl for en tyver

CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Aarhus

Golfspillere svinger igen køllen trods coronakrisen: Masser af spillere mødes på greenen

Annonce