Annonce
forside

Slut med hyrdetimer i Hasle: Politiet stopper ældre pars sexleg i naturen

Tirsdag nåede politiet ikke frem i tide, men da et ældre par igen onsdag blev anmeldt for at dyrke sex i det fri, måtte en 73-årig mand undskylde og love lidt mere diskretion, næste gang lysten melder sig. Arkivfoto: Kim Haugaard

For anden dag i træk blev et ældre par onsdag anmeldt for at dyrke sex på et offentligt areal i Hasle. 73-årig undskylder og slipper med en påtale.

HASLE: Onsdag klappede fælden for et lystent ældre par, der adskillige gange er blevet set dyrke sex til fuld offentlig beskuelse på Klokkervej i Hasle.

I tirsdags modtog politiet en anmeldelse fra en fortørnet borger i området, der følte sig krænket af parrets tilbagevendende seksuelle eskapader i det fri. En patrulje blev straks sendt ud på adressen, men da betjentene nåede frem, var hyrdetimen overstået og det ældre par forduftet.

Onsdag meldte kødets lyster sig så tilsyneladende igen hos det ældre par, der for anden dag i træk blev anmeldt for at dyrke sex i vinterkulden. På trods af at politiet i pressen havde indskærpet, at den slags skal foregå, så det ikke generer offentligheden. Og denne gang nåede politipatruljen frem, netop som en 73-årig mand havde fået bukserne på.

Den 73-årige mand fortalte, at han de sidste mange år havde hygget sig med en veninde på grunden. Ifølge hans eget udsagn skulle det være sket flere gange ugentligt. Den virile seniorborger forklarede desuden politiet, at han ikke havde troet, nogen så parrets elskov.

- Manden var ked af at have krænket andre. Han lovede derfor at finde et bedre sted til sine og venindens gymnastiske udfoldelser, og betjentene lod ham slippe med en påtale i denne omgang, oplyser kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen.

Hvorfor parret gennem flere år havde henlagt lagengymnastikken til arealet på Klokkervej, melder historien ikke noget om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ansat på Aarhus Universitetshospital er smittet med coronavirus: 30 personer sættes i karantæne

AGF

Skuffet AGFer arrig på banen: Godt, at de river det lort op nu

AGF

Målløst i forårspremiere i Aarhus: AGF kunne ikke få hul på Hobro

Annonce