Annonce
Livsstil

Slut med populær veggie-burger: Café Ganefryd lukker og slukker

Emma Wolf (t.v.) og Christine Bøg blev i 2017 både nomineret til Byens Bedste Burger for deres "Veggie-burger" og til Byens Bedste Café. Arkivfotos: Axel Schütt

Efter mere end fire år lukker den økologiske og vegetariske Café Ganefryd i Borggade.

Annonce

AARHUS: I 2014 åbnede helsekostforretningen Ganefryd i Klostergade en café med samme navn rundt om hjørnet i Borggade.

Cafeen var både vegetarisk og økologisk, og et af målene var at vise århusianerne, at vegetarisk mad kan være både lækkert, sundt og mættende. Det lykkedes angiveligt, for sidste år blev Café Ganefryds Veggie burger nomineret til Byens Bedste i Århus Stiftstidendes årlige prisuddeling. Derudover blev de også nomineret i kategorien 'Byens Bedste Café'.

Nu er det snart slut. Cafeen er sat til salg, da de to bestyrere Emma Wolf og Christine Bøg efter svære overvejelser har besluttet at sige stop efter fire travle år.

- Vi har masser af kunder og laver masser af catering, så det er bestemt ikke fordi det går dårligt. Men jeg vil gerne bruge mere tid med mine små børn, og Christine vil prøve kræfter med et andet job, fortæller Emma Wolf til Århus Stiftstidende.

Café Ganefryd lukker ved udgangen af juli.

Emma Wolf (t.v.) og Christine Bøg blev i 2017 nomineret til Byens Bedste for deres "Veggie-burger". Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Måtte springe for livet: Nøgen kvinde forsøgte at køre betjente ned

Sport

Ihler fik debut for drømmeklubben: - Da jeg var lille, drømte jeg om at spille sammen med Nando Rafael

Annonce