Annonce
Østjylland

Slut med vand og mudder: Parkeringsplads er drænet og hævet til gadeplan

Parkeringspladsen ved Burschesgade er nu tørlagt, så badeænder må finde andre steder at dyppe sig. Foto: Lone Hammer Sørensen
Hotel Randers, der ejer parkeringspladsen ved Burschesgade, har sat pladsen i stand, så bilister kan komme tørskoet til og fra deres køretøj. Pladsen åbner, når der er kommet billetautomat op.

Randers: Hotel Randers, der har købt grunden ved Burschesgade med henblik på at drive hoteldrift der engang, har sat parkeringspladsen pænt i stand.

- Ja, vi kunne simpelthen ikke være andet bekendt. Der stod jo vand altid, og en eller anden spøgefuld nabo havde endda sat en badeand ud i vandpytten. Så af hensyn til både naboer, omgivelser og os selv, så har vi drænet pladsen, lagt stabilgrus på og hævet den til gadeniveau, siger formanden for bestyrelsen i Hotel Randers, Anders Thoustrup.

Han fortæller, at de 40 parkeringspladser fortsat er for alle, og ikke vil blive lukket af udelukkende til hotellets gæster.

- Den kortsigtede plan er at have parkeringsplads der, og vi venter på at få sat en billetautomat op. Vi har hyret parkeringsfirmaet Parkzone til at stå for det, og vi kommer så til at tjene lidt på grunden. Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at det ikke har været en helt billig grund at erhverve, så det vil være godt at få lidt ind på den, siger Anders Thoustrup.

Annonce

Der skal bygges på grunden

Grunden er oprindelig købt, så hotellet kan udvide sin forretning.

- Ja, den langsigtede plan er at bygge der. Vi ligger jo et sted, hvor vi ikke lige kan få mere plads ved selve hotellet. Og vi har så et behov for, engang, når vi har fået hotellet ordentligt op at køre efter stilstanden (efter stedet brændte og er blevet genopbygget, red.) for at bruge mere plads. Vi skal først have lagt en plan for, hvad der skal være på grunden, og det kræver også at lokalplanen laves om. Men noget i stil med værelser eller konferencerum, siger Anders Thoustrup.

Han har svært ved at sætte en tidshorisont på:

- Vi skal jo også lige have tjent pengene til at udvide, men det ville da glæde os, om det bliver snart, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Øjenvidne til drama på havnen: Havde vinden været i øst var kvinde blevet mast mod kajen

Annonce