Annonce
Aarhus

Smadrede ruder på McDonald's fire gange: 50-årig mand anholdt for serie-hærværk

Fire gange har McDonald's i Viby været udsat for hærværk de seneste uger. Nu er manden bag anholdt: Fotos: Kim Haugaard

Østjyllands Politi anholdt mandag aften en aggressiv mand med et koben. Nu viser det sig, at han står bag en lang række hærværk omkring Viby.

AARHUS: Mandag morgen mødte medarbejdere hos McDonald's på Viby Ringvej ind til glasskår både indenfor og udenfor glasfacaden, da en ukendt person havde begået hærværk mod restauranten, hvor syv ruder i glasfacaden var knust.

Restauranten blev natten til tirsdag igen udsat for hærværk.

Det viser sig nu, at Østjyllands Politi allerede mandag aften havde anholdt gerningsmanden til det omfattende hærværk, som viser sig at være en 50-årig mand.

Flere personer havde ringet til politiet og fortalt, at der gik en aggressiv mand rundt med et koben, og politi rykkede derfor mandag aften ud og anholdte manden for brud på ordenbekendtgørelsen.

- Da vi anholdt ham mandag, troede vi ikke, det var ham, der stod bag hærværket, siger Janni Lundager, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi.

Han blev kort efter løsladt, men tirsdag morgen fik man igen en anmeldelse om hærværk på McDonald's i Viby, og efter gennemgang af videoovervågningen, konstaterede politet, at selvsamme mand stod bag hærværket både natten til mandag og natten til tirsdag.

Politiet tog derfor ud og anholdt manden igen, og han blev sigtet for i alt syv tilfælde af hærværk i perioden fra 30. juni til 11. juli - fire tilfælde ved McDonald's, to tilfælde ved et bosted på Damagervej i Viby og et tilfælde på en adresse i Christiansgade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Julen varer ikke ret meget længere

Alarm 112

Østjyllands Politi med i landsdækkende aktion mod planlagt terrorangreb

Aarhus

Tyv med en sød tand: Kraftig bygget mand stjal en hel palle Blomme i Madeira

Annonce