Annonce
Kultur

Smagsprøve på nyt album: Aarhus-band giver koncert på Salling Rooftop

Aarhus-bandet Northern Assembly fejrer deres kommende album med en smagsprøve-koncert på Salling Rooftop fredag 21. juni. PR-foto
Det århusianske band, Northern Assembly, fejrer den kommende udgivelse af deres andet album med en koncert på toppen af Aarhus.

Aarhus: De har spillet Danmark tyndt lige fra de mere traditionelle spillesteder til kirker og Ikea. Men også lande som Schweiz og Korea har haft besøg af århusianske Northern Assembly, der, siden bandet blev dannet i 2014, har givet over 100 koncerter.

Nu fejrer Northern Assembly deres kommende album med en smagsprøve-koncert på Salling Rooftop fredag 21. juni klokken 19 til 21.

Kvartetten, som består af Dina Dánialsdóttir, Andreas Bevan, Jens Hedegaard og Jesper Smalbro, udgiver deres andet album "Closer Together" senere på året.

Titlen udtrykker vigtigheden i at være der for hinanden - om at rykke tættere sammen, både mennesker imellem og mellem landegrænser og kontinenter, hedder det i en pressemeddelelse.

Store dele af titel-singlen er indspillet i Korea, hvor Northern Assembly blev inviteret til at spile af den danske ambassade. Turen til Korea blev en øjenåbner for bandet, som stod midt i jetlag og træthed og på egne kroppe mærkede følelsen af fremmedhed. En følelse, som pludselig fik dem til at mærke netop vigtigheden i at stå sammen.

Oplev Northern Assembly når de indleder årets danske koncerter med en optræden på hjemmebane. Koncerten på Salling Rooftop er gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF slog Horsens i tirsdags-test

Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Aarhus For abonnenter

Omdiskuteret plejecenter skal forblive privat: Aarhus Kommune vil give firma flere år som boss i Bøgeskovhus

Annonce