Annonce
Kultur

Smagsprøve på nyt album: Aarhus-band giver koncert på Salling Rooftop

Aarhus-bandet Northern Assembly fejrer deres kommende album med en smagsprøve-koncert på Salling Rooftop fredag 21. juni. PR-foto
Det århusianske band, Northern Assembly, fejrer den kommende udgivelse af deres andet album med en koncert på toppen af Aarhus.

Aarhus: De har spillet Danmark tyndt lige fra de mere traditionelle spillesteder til kirker og Ikea. Men også lande som Schweiz og Korea har haft besøg af århusianske Northern Assembly, der, siden bandet blev dannet i 2014, har givet over 100 koncerter.

Nu fejrer Northern Assembly deres kommende album med en smagsprøve-koncert på Salling Rooftop fredag 21. juni klokken 19 til 21.

Kvartetten, som består af Dina Dánialsdóttir, Andreas Bevan, Jens Hedegaard og Jesper Smalbro, udgiver deres andet album "Closer Together" senere på året.

Titlen udtrykker vigtigheden i at være der for hinanden - om at rykke tættere sammen, både mennesker imellem og mellem landegrænser og kontinenter, hedder det i en pressemeddelelse.

Store dele af titel-singlen er indspillet i Korea, hvor Northern Assembly blev inviteret til at spile af den danske ambassade. Turen til Korea blev en øjenåbner for bandet, som stod midt i jetlag og træthed og på egne kroppe mærkede følelsen af fremmedhed. En følelse, som pludselig fik dem til at mærke netop vigtigheden i at stå sammen.

Oplev Northern Assembly når de indleder årets danske koncerter med en optræden på hjemmebane. Koncerten på Salling Rooftop er gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet afviser kritik fra hundelufter: - Er grundlaget til stede, foretager vi også de nødvendige anholdelser

Annonce