Annonce
Aarhus

Smirnoff Ice under jakken: Ansigtstatoveret røver trak kniv i Rema

Fotos: Scanpix

Østjyllands Politi er på udkig efter en ansigtstatoveret røver, der onsdag klokken 15.35 stak af fra Rema 1000 i Risskov efter at have truet personalet med en kniv.

RISSKOV: To medarbejdere fra Rema 1000 på smedegade i Risskov fik sig onsdag noget af en forskrækkelse, da de konfronterede en formodet tyv.

En af medarbejderne har til politiet forklaret, at hun havde set en mand stjæle to flasker vin fra butikkens indgangsparti, hvorefter han var kørt derfra på sin scooter. Og da manden cirka et kvarter senere kom tilbage og proppede nogle flasker Smirnoff Ice ind under jakken, skred de ansatte til handling.

Først forsøgte en medarbejder at konfrontere manden med de to tyverier, men blev truet med kniv. Da den anden medarbejder trådte til for at stoppe manden og truede med politiet, trak han igen kniven frem og truede også hende. Medarbejderen skyndte sig at løbe ud i et baglokale, mens manden forlod butikken.

Han beskrives som:

Dansk, cirka 185-190 centimeter, kraftig af bygning, tatovering på den ene kind, iført en sort dynejakke og sorte Adidas-joggingbukser, bar ikke styrthjelm, kørende på en sort scooter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter 18 tyverier fra personbiler: - Tøm din bil før tyven gør det

Annonce