Annonce
Aarhus

Smukfest 2021 er klar med de første tre navne

Gorillaz, der blev dannet af Blurs Damon Albarn og tegneren Jamie Hewlett i 1998, kommer til Smukfest i 2021. Endagsbilletter til festivalen bliver sat til salg fra torsdag. Foto: Cynthia Karam/Reuters/Scanpix
Gorillaz, Kygo og Lionel Richie melder klar til fest i bøgeskoven, som de første navne på plakaten for 2021-udgaven af Smukfest.
Annonce

SKANDERBORG: Der er optimisme at spore i bøgeskoven, hvor Smukfest er klar til at præsentere de første tre navne til næste års program.

Publikum kan se frem til at opleve Gorillaz på Bøgescenerne lørdag 7. august.

Det bliver briternes første optræden på Smukfest og der er lagt op til et spektakulært show, hvor musikerne optræder side om side med deres tegneserie alter egos.

Bandet blev startet i 1998 af Blurs Damon Albarn og tegneren Jamie Hewlett og har udviklet sig lige siden. Deres nye musik- og tegneserie-koncept "Song Machine" så dagens lys i begyndelsen af 2020 og der bliver frigiver 13 numre fordelt over resten af 2020.

Kygo har i årevis ligget højt på ønskelisten hos festivalens publikum, lyder det i pressemeddelelsen. Nu går ønsket i opfyldelse, når det norske verdensnavn gæster skoven torsdag 5. august.

Kygo har mere end 13 mia. streams og er kendt for hittet "Firestone" fra 2014 og senest et remix af Whitney Houstons version af "Higher Love", som gav sangerinden en posthum topplacering på hitlisterne.

Som det tredje navn på plakaten har festivalen sikret sig Lionel Richie, som også var booket til dette års corona-aflyste festival.

Nu opstår chancen for at opleve ham i stedet i 2021, hvor han går på scenen fredag 6. august til sin første festivalkoncert i Danmark nogensinde.

Annonce

Stadig endagsbilletter

Smukfest oplyser, at 95 procent af partoutarmbåndene til 2021 allerede sidder åndeligt om håndleddet på de gæster, der skulle have festet i 2020.

Det samme gælder i gennemsnit 65 procent af endagsbilletterne.

Men der er stadig mulighed for at komme på festival i bøgeskoven.

Fra torsdag 10. september bliver de resterende endagsbilletter til Smukfest 2021 sat til salg.

I kraft af overførte billetter fra 2020 er fredagen allerede udsolgt, men der kan stadig købes billetter til onsdag, torsdag, lørdag og søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce