Annonce
Skanderborg Håndbold

Smukfest-aflysning et chok for Skanderborg Håndbold: - Et meget hårdt slag for os

Aflysningen af Smukfest 2020 var et hårdt slag for Skanderborg Håndbold. Nu forsøger formand Jens Christensen at finde nye tiltag, der kan hente nogle af de mistede penge hjem. Foto: Ole Nielsen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Håndboldklubben har samarbejdet med Smukfest i 35 år og mister 900.000 kroner på årets aflysning. Nu arbejdes der på nye støtte-initiativer.
Annonce

HÅNDBOLD: Smukfest 2020 er aflyst og det betyder, at Skanderborg Håndbold mister 900.000 budgetterede kroner.

Men allerede onsdag var klubbens formand oppe på hesten igen og i gang med at finde idéer til, hvordan nogle af de mange penge kan hentes hjem på en anden måde.

- 900.000 kroner er rigtig mange penge. Det var et hårdt slag for os, og det kommer til at få konsekvens for næste års ungdomsarbejde. Derfor vil vi jo også gerne forsøge at finde de penge et andet sted, for det her må helst ikke gå ud over den kvalitet, som vi har oparbejdet over mange år, siger formand Jens Christensen.

Han gennemtrawler derfor nettet i øjeblikket for at samle indtryk og gode idéer.

- Vi vil helst fastholde det niveau, vi har, så vi er i gang med at søsætte en række tiltag og forsøger at finde ud af, hvordan vi kan gå bredt ud og bede om støtte. For eksempel i form af en folkeaktie, det kunne også være håndboldfans, der har købt billet til Final 4 – men som ikke tror på, at de vil blive afviklet og får pengene refunderet, og så donerer dem til Skanderborg Håndbold. Kort sagt; vi kommer til at have hånden fremme og appellere til, at folk støtter os uanset beløbets størrelse, siger formanden, der forventer at kunne melde noget konkret ud om tiltaget i ugen efter påske.

Kort sagt; vi kommer til at have hånden fremme og appellere til, at folk støtter os uanset beløbets størrelse.

Jens Christensen, formand Skanderborg Håndbold

Annonce

Håber på hjælpepakker

Udover nye tiltag er klubben også opmærksom på regeringens forskellige hjælpepakker, senest den fra kulturministeriet som skal hjælpe foreningslivet.

- Der er sat beløb på hjælpepakken, men der er stadig mange spørgsmål om, hvordan og hvem, der kan søge. Kan vi komme ind som selvstændig ansøger, eller skal vi søge via festivalen? Men vi håber selvfølgelig, at der også kan komme lidt hjælp derfra, siger Jens Christensen.

Og så må klubben på et tidspunkt trække en streg i sandet.

- Det er vi nødt til. Alting har været uvist. Fortsatte turneringen? Blev festivalen til noget? Nu er vi i gang med nye tiltag, men så må vi også på et tidspunkt trække den berømte streg og se, hvad vi har at gøre med, og så må vi reagere derefter.

Skanderborg Håndbold

Skanderborg Håndbold mister 900.000 kr. på aflysningen af Smukfest.

Klubben har samarbejdet med Smukfest i 35 år.

Klubben har tjent penge på at udføre oprydnings- og rengøringsarbejde, og de seneste år har klubben også haft egne forretninger, blandt andet to på KærligHeden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus: Fortsat lille stigning i antallet af nysmittede

Annonce