Annonce
Mærk Aarhus

Smykkebutik og piercing-studie ud over det sædvanlige

Foto: Mærk Aarhus
Du kan blive piercet med det samme, når du er inde og købe et Maria Black-smykke i butikken på Store Torv 10. Deres eget piercingstudie, unikke smykker og en ekstraordinær god service, gør butikken og oplevelsen særlig for kunderne

Det er ikke bare en piercing eller hvilket som helst smykke.

Hos Maria Black får kunderne en helhedsoplevelse, når de vælger at få piercet et unikt smykke, de kan beholde resten af livet.

Sådan fortæller Eduardo Fernández, piercer hos butikken på Store Torv 10. Siden november 2020 har han været tilknyttet Maria Black i Aarhus, hvor han giver kunderne en særlig oplevelse - en oplevelse, kunderne også specifikt besøger butikken for at få, fortæller han.

- Hos os kan du blive piercet med et Maria Black-smykke i vores eget piercingstudie, vi har her i butikken, i stedet for et eller andet midlertidigt smykke i en eller anden traditionel smykkebutik.

Smykker er en udtryksform

Et smykke er nemlig ikke bare et smykke for de kunder, som kommer ind i butikken, fortæller 30-årige Eduardo Fernández.

- Det bliver mere og mere populært at skille sig ud med sine smykker, og det er ikke ligegyldigt, hvad man har i ørene længere, siger han og tilføjer:

- Mange vil gerne udtrykke sig gennem sine smykker, og så skal det være mere end bare et tilfældigt smykke.

- Der er et stykke personlighed i de øreringer og halskæder, man bærer, lyder forklaringen fra Eduardo Fernández, der oprindeligt er fra Spanien.

Piercinger er et håndværk

Eduardo Fernández har arbejdet med piercinger i mere end 10 år og i flere forskellige lande, men har været med fra begyndelsen i Aarhus-butikken, da den for godt et år siden åbnede dørene for første gang.

De kunder, han har i butikken, kan få meget mere end bare huller i ørene. Han holder sig nemlig hele tiden opdateret på nye teknikker, nye muligheder indenfor sit fag og dygtiggør sig løbende gennem konferencer og seminarer.

- Jeg går meget op i hele tiden at videreuddanne mig selv, så jeg kan være skarp og forbedre mig og blive ved med at levere den absolut bedste oplevelse for kunderne, forklarer Eduardo Fernández.

Flere mænd og generationer

I løbet af sin tid i Aarhus har han piercet mange forskellige kunder.

- Vi har flere forskellige generationer i butikken. Det kan være en mor og en datter, der vil have et livslangt minde sammen, siger han og uddyber:

- Men det er også flere og flere mænd, der har fået øjnene op for at en piercing også kan være et fedt accessoires til dem.

- Så det er ikke længere kun kvinder eller folk inden for modeindustrien. Vores kunder er mange og forskellige, og det er fedt at se.

Pris følger kvalitet

Maria Blacks smykker er lavet af ægte guld, og det gør, at kunderne får et smykke, de kan beholde resten af deres liv.

Prisen er selvfølgelig også derefter, forklarer Eduardo Fernández.

- Selve piercing-sessionen koster 300 kroner.

- Oveni de 300 kroner kommer selve smykket hos os, og ofte befinder det sig på et prisleje mellem 1.300-1.500 kroner som grundpris, fortæller han.

Skal man have diamanter og andet oveni, så stiger prisen selvsagt også derefter, og prisen kan løbe op i en 6-8.000 kroner.

Fairtrade og genanvendt guld

Det er til gengæld ikke hvilken som helst guld, smykket er lavet af. For Maria Black er det en vigtig del af sin forretning at være transparent omkring deres proces og materialer.

Det betyder, at de fra september sidste år begyndte at bruge det såkaldte IMPACT guld i deres produkter. Guldet består af 30 procent fairtrade guld og 70 procent genanvendt guld.

På den måde styrker de samarbejdet med mindre producenter og håndterer samtidig deres miljømæssige aftryk, lyder det.

- Vi gør vores bedste på alle de her

områder og være så transparente overhovedet, så kunden ved, hvad de køber, og hvordan vi producerer deres vare, siger Eduardo Fernández.

Ekstra god kundeservice

Normalt bestiller man tid til at få en piercing, men det sker også, at kunderne beslutter sig for at få en piercing impulsivt nede i butikken.

- Hvis de har fundet en rigtig smuk ørering, som de ikke kan vente med at få i, så kan vi godt ordne det med det samme, hvis vi har tid, forklarer Eduardo Fernández.

De har også kunder, der vender tilbage og år efter år opbygger et helt øre med Maria Black-smykker og piercinger. Og det er der et bud på hvorfor, mener Eduardo Fernández.

Det, der adskiller Maria Black fra andre smykkebutikker, er, at de gør meget ud af at yde en ekstra kundeservice.

- Det betyder, at vi tager os af dig hele vejen igennem. Før, undervejs og også efter du har fået din piercing, siger han og eksemplificerer:

- Vi ringer til dig efter 20 dage for at gøre, hvordan det går med piercingen. Det er vigtigt, du er tryg i vores hænder, og at du har en god oplevelse – også bagefter, lyder det.

Aarhus For abonnenter

Ambulancer i Aarhus er under pres: Der mangler jævnligt så meget mandskab, at det forlænger ventetiden på hjælp

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Kultur

Fejring i Mindeparken: Kæmpestort børnekor synger for Dronningen

Kultur

Se video: Northsides nye vartegn har tabt pusten

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe