Annoncørbetalt indhold

Snedkerhåndværk stiger i popularitet i de danske hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Enhver kan gå ud og købe et prisvenligt Ikea-køkken, men gør man det, får man sandsynligvis et hjem, der ligner alle andres. Hjemmet afspejler dets beboere og skal derfor gerne være lige så unikt, som ejerne. Af denne grund er snedkerhåndværk og snedkermøbler stigende i popularitet, da du med et snedkerkøkken eller snedkermøbel får et helt særligt hjem, som du kan være stolt af. 


Annonce

Diverse former for snedkeri produceres omkring den enkelte kundes behov og ønsker, og derfor skal du med et snedkermøbel ikke bekymrer dig om, hvorvidt målene passer eller matcher din stil. Du præger nemlig i høj grad produktet, som du bestiller.

Det har altid været ganske populært at renovere sin bolig, men inden for de sidste par år er danskerne i højere grad begyndt at renoverer og indrette deres boliger med snedkermøbler. Snedkerhåndværk efterlader hjemmet med et ekstravagant look, som du sjældent får ved besøg i Ikea. Går du og drømmer om et nyt snedkerkøkken eller et snedkermøbel til din entre, kan du faktisk kombinere snedkerhåndværk og Ikea-moduler til et langt billigere beløb.


Entreen giver hjemmets førstehåndsindtryk 

Et hjems entre er sandsynligvis det første og sidste rum, du møder, når du træder ind i eller forlader dit hjem. Mange vælger at gemme renoveringen af deres entre til sidste del af renoveringsprocessen, da det for mange er det rum, som man tilbringer mindst tid i.

Men netop fordi entreen giver husets førstehåndsindtryk, bør du derfor ej heller gå på kompromis med entreen. Drømmer du om at implementere snedkermøbler i dit hjem, er entreen måske i virkeligheden det mest oplagte rum at gøre det i.

I en entre bør man have en masse opbevaringsplads, så hverken overtøj eller sko ligger og flyder. Men da en entre ofte også er et af husets mindste rum, kan det være svært at finde møbler, der passer i målene.


Derfor kan du blandt andet erhverve dig en entre bænk produceret af et snedkerfirma. En snedkerbænk vil nemlig både være præcis målene, men efterlader også et smukt ydre med masser af plads til opbevaring.


Hjemmets kerne: Køkkenet 

Mange forbinder snedkerhåndværk med snedkerkøkkener, da et snedkerkøkken er blevet ekstremt populært. Er du på udkig efter et snedkerkøkken, har snedkerfirmaet Handcraftet Interior produceret en køkkenkollektion, hvor du heriblandt vil finde et shaker køkken.

Med et SHAKER køkken fra HCI får du et snedkerkøkken i højeste kvalitet. Med sit tidløse design kan du både få et ekstremt rummeligt køkken, men får også et elegant og eksklusivt køkken, hvor du enten kan vælge et klassisk eller mere herskabeligt look.

Et snedkerfirma udnytter hjemmets kvadratmæssige fulde potentiale, da alle møblerne designes og produceres ud fra det enkelte hjems behov, ønsker og præcise mål.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.