Annonce
Aarhus

Snork: Sovekoncerter er et hit i Aarhus

Folk flokkes med deres soveposer, dyner og hovedpuder til sovekoncert i Aarhus.

Folkeuniversitet bliver rendt over ende til tidens nye trend: Sovekoncerter, hvor du ligger og luner dig med din sovepose eller dyne og hovedpude, alt imens din krop fyldes med viden og musik.
De 70 pladser til næste sovekoncert, fredag 29. oktober i Dome of Visions på havnen i Aarhus, er revet væk. 124 interesserede, der står klar med deres dyner, er opført på ventelisten. Sovekoncerter er blevet et publikums-hit.
Fredagens koncert indleder festivalen Nordiske Nætter, der finder sted 4.-6. november på Moesgaard Museum.
Konceptet er kun afprøvet én gang før, for en måned siden, hvor sovekoncerten var en del af Folkeuniversitetets vidensfestival om kroppen, Hearts & Minds. 90 deltog dengang i sovekoncerten, og der var 115 på venteliste.
Ved sovekoncerten fredag bliver der både viden, litteratur og musik: Mens deltagerne finder sig til rette i soveposerne, og byens lys slukkes om den lysende Dome, vil lektor Louise Mønster, Aalborg Universitet, give et lynforedrag om klimakrisens poesi, og bagefter er der oplæsning ved forfatter Theis Ørntoft.
Den elektroniske musiker Karsten Pflum leverer lydsporet til en rejse i klange og lydkollager, som deltagerne kan forsvinde ind i, mens stjernerne glider over himlen.
Du kan læse mere om sovekoncerten her
Se programmet på www.nordiske-nätter.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Så kom AGF på tavlen i mesterskabsspillet: Energien var tilbage, men det rakte kun til 2-2 mod Brøndby

Annonce