Annonce
Aarhus

Socialdemokratiet bliver en kvinde mindre i byrådet

Louise Lindskrog havde på forhånd valgt ikke at stille op igen - og nu udtræder hun helt af Aarhus Byråd.
Skiftedag hos Socialdemokratiet i Aarhus, som siger farvel til kvinde, der har valgt at stoppe i lokalpolitik.

AARHUS: Socialdemokratiet mister en kvinde i sin byrådsgruppe, når den 11 mand/kvinde store byrådsgruppe svinder fra fire til tre kvinder. Det sker, fordi Louise Lindskrog har valgt at træde ud af byrådet for at stoppe i kommunalpolitik.

I stedet indtræder i byrådet Socialdemokratiets førstesuppleant Michael Krog Hansen, som tidligere har vikarieret to gange for Louise Lindskrog.

28-årige Louise Lindskrog, der blev valgt til byrådet fra 1. januar 2018, har to gange haft orlov fra det politiske arbejde for at passe sine studier på Aarhus Universitet. Og i november 2020 meddelte hun, at hun ikke genopstiller ved valget til november.

Annonce

Snart færdiguddannet


Jeg er Socialdemokrat helt ind til benet, så jeg vil fortsat være aktiv i vores parti.

Louise Lindskrog


- Da jeg snart er færdiguddannet og har vurderet, at det vil være svært for mig at forene et nyt fuldtidsarbejde med byrådsarbejdet, har jeg valgt at give pladsen videre til en partifælle, som genopstiller ved næste valg. Det har været en svær beslutning for mig at træffe. Jeg er Socialdemokrat helt ind til benet, så jeg vil fortsat være aktiv i vores parti og håber på at kunne bidrage til vores fælles politiske projekt på anden vis, siger Louise Lindskrog i en pressemeddelse.

Hos Socialdemokratiet i Aarhus’ har man taget Lindskrogs ønske til efterretning:

- Louise har udtrykt ønske om at opgive sit mandat og udtræde af byrådet, og det har vi naturligvis taget til efterretning. Louise har været med til at sætte sig præg på vigtige, socialdemokratiske dagsordener i Aarhus i sin tid i byrådet, og vi sender hende stor tak for det gode samarbejde, ligesom vi ønsker hende held og lykke fremover, siger gruppeformand Anette Poulsen.

Hun byder samtidig velkommen til Michael Krogh Hansen , som S-gruppen ser frem til at genoptage samarbejdet med. Michael Krogh Hansen er til daglig ansat ved Østjyllands Politi.

Der er atter bud efter førstesuppleant Michael Krogh Hansen (S), der nu får lov at sidde i Aarhus Byråd året ud. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce