Annonce
Aarhus

Solen kalder: Ryanair åbner ny rute fra Aarhus Lufthavn

Nu får østjyderne endnu en mulighed for at komme direkte ned til solen fra Aarhus Lufthavn med åbningen af en ny rute. Foto: Jens Thaysen
Du kan snart flyve direkte fra Aarhus til Kroatien, når Ryanair åbner en ny rute 1. maj 2020. Turen går til byen Zadar to gange om ugen frem til oktober.

AARHUS: Snart er der endnu en mulighed for at flyve tættere på solens stråler fra Aarhus næste år.

Ryanair åbner nemlig en ny direkte rute fra Aarhus Lufthavn til byen Zadar i Kroatien 1. maj 2020.

- Kroatien er blevet et yderst populært feriemål for danskerne. Ruten til byen Split, som drives af SAS, er et stort hit, så vi er meget glade for, at Ryanair nu åbner ruten til Zadar, der er en destination med både by, strand og nem adgang til det kroatiske ø-hav, siger direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

Ruten kommer til at have to ugentlige afgange frem mod 23. oktober på mandage og fredage med afgange mod Zadar klokken 19:55 og med retur i Aarhus Lufthavn klokken 19:30.

Ryanair har haft udvidet flere flyafgange i Aarhus Lufthavn de senere år. De har nu syv ugentlige afgange til London, og sat en ekstra afgang til Gdansk ind, men Peer Kristensen mener, den nye lavprisrute til Kroatien dækker et hul i markedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Sport

Lokal travstald med svenske kunder

Annonce