Annonce
Aarhus

Solgt til fire gange udbudsprisen: Direktørvilla i Brabrand har fået ny ejer

På afstand ser ejendommen stadig indbydende ud, men invendigt skal den have en ordentlig tur. Foto: Danbolig
Den gamle direktør-villa ved siden af Jaka-grunden i Brabrand er blevet solgt

BRABRAND: Den har ikke manglet omtale, den gamle direktørvilla i Brabrand, og nu er den blevet solgt for 3,77 millioner kroner. Det skriver Vores Brabrand.

Villaen fik rigtig meget omtale, da den blev sat til salg i begyndelsen af marts, blandt andet fordi den med en god beliggenhed og 225 kvadratmeter bolig var et røverkøb - i hvert fald til udbudsprisen, som lød på lige under en million, og altså næsten en fjerdedel af den endelige salgspris.

Interessen fra køberne var da også til at tage og føle på - i hvert fald var 500 mennesker forbi til åbent hus, og ifølge Vores Brabrand har 30 af dem været så begejstrede, at de har budt på villaen - og en af dem "vandt" altså med højeste bud på de 3,77 millioner.

Det kan dog blive en dyr affære, da lokalplanen foreskriver at ejendommens arkitektoniske stil skal bibeholdes, og det kan nemt koste tre millioner yderligere, er det blevet vurderet.

Villaen er på 225 kvadratmeter og ligger på en 1468 kvadratmeter stor grund, er omgivet af nybyggede boliger på den gamle Jaka-grund med udsigt over Brabrand Sø og Årslev Engsø. Det er tilladt for den kommende ejer at etablere en 50 kvadratmeter stor tilbygning.

Der er 60 år mellem disse to billeder af direktørevillaen ved Jaka i Brabrand. Skulle nogle være i tvivl, er det billedet til venstre der er fra 2019. Foto: Danbolig og Thomas Pedersen og Poul Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

To mænd varetægtsfængslet for drabsforsøg og medvirken til drabsforsøg ved Paludan-demonstration

Klima

Grønne busser brager frem i Kina

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce