Annonce
Sport

Solskjær erkender svag præstation i nederlag til Burnley

Phil Noble/Reuters
Med nederlaget til Burnley har Manchester United flere nederlag end sejre i ligaen med Solskjær ved roret.

Da slutfløjtet lød onsdag aften i kampen mellem Manchester United og Burnley, havde en stor del af hjemmeholdets tilhængere allerede forladt Old Trafford i skuffelse over nederlaget på 0-2.

United havde mulighed for at indsnævre afstanden til de øverste hold i Premier League, men i stedet blev det til det ottende nederlag i sæsonen, hvilket øger presset på manager Ole Gunnar Solskjær.

Siden nordmanden blev udpeget som permanent manager i marts sidste år, har klubben nu tabt flere kampe i Premier League, end den har vundet.

Solskjær erkender, at spillernes præstation mod Burnley var under middel.

- Vi må erkende, at det ikke var godt nok. I første halvleg skabte vi nogle halve åbninger, men vi var ikke skarpe nok til at udnytte vores chancer, siger han ifølge Sky Sports.

Solskjær har givet flere unge spillere chancen på førsteholdet, og deres manglende erfaring var også en faktor i nederlaget, mener han.

- En del af dem har kun spillet 10, 12, 15 kampe, og det er ikke nemt for dem, siger han.

- Spillerne giver alt, hvad de har. De har gjort det fantastisk hidtil i denne sæson, men de er klar over, at det ikke var godt nok i aften.

Den tidligere United-forsvarer Rio Ferdinand, som i dag er ekspertkommentator for BT Sport, er rystet over nedturen.

- I det 84. minut så jeg folk rejse sig og gå. Det er uhørt på dette stadion og pinligt, siger Ferdinand.

Manchester United vandt senest mesterskabet i 2013.

- Nedturen på så kort tid er bemærkelsesværdig. Det er kun syv år, siger han.

Men Solskjær er overbevist om, at United nok skal komme tilbage til toppen.

- Indimellem går du gennem perioder som denne, og det er en udfordring, som jeg er sikker på, at de klarer, siger han om spillerne.

/ritzau/AFP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus

Endnu en vej lukket af regnen: Vandet står højt på Nymarksvej

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce