Annonce
Østjylland

Sommer-aktiviteter på Det Grønne Museum

Gamle landbrugsredskaber er en af de ting. gæster på Det Grønne Museum kan opleve
Takket være politikernes sommerpakke koster adgangen til det hele kun det halve.
Annonce

Auning:  På Det Grønne Museum på Gl. Estrup er der  godt gang i sommerens aktiviteter, hvor den digitale Bondegårdstur for familien og landbrugstur for de voksne bare er nogle af overskrifterne, der giver sommerens museumsgæster en ny, sikker og unik museumsoplevelse – til halv pris.

Annonce

Digitale ture udnytter pladsen

På Det Grønne Museum er der masser af plads både ude og inde. Med en aktivitetspose og et chipkort fra museumsbutikken i hånden kan gæsterne gå fra post til post på Bondegårdsturen, hvor hvert stop byder på en fortælling om museets husdyr og en aktivitet fra posen.

Trækker landbrugets udviklingshistorie mere, har museets eksperter sammensat en Landbrugstur, som med udgangspunkt i museets enestående udeområder fortæller om landbrugets udviklingen fra det historiske herregårdslandbrug til nutidens moderne landbrug. Begge ture kan gæsterne tage i sin egen gruppe, sit eget tempo og når det passer dem.

Annonce

Også under tag

Skulle en dansk sommerbyge forvilde sig forbi Auning eller bager solen ubarmhjertigt, kan gæsterne søge ly med smagsprøver af boller og alliancesyltetøj med bær fra haven, mens de selv prøver at tærske korn til hønsene eller kværne det til mel til at tage med hjem og bage. Spredt over store dele af museet kan man møde museets mange frivillige, der på udvalgte dage står klar til at fortælle om livet på landet i gamle dage, arbejdet i smedjen, pasningen af bierne i bigården og meget andet. I det nyopstillede Besøgsmagasin tager besøgsværterne imod og fortæller om land- og skovbrugets store maskiner, vogne og redskaber, der står på rad og række i de store haller.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Corona-udbrud fortsætter: På et døgn er yderligere 42 århusianere fundet syge

Aarhus

Aarhus indfører corona-restriktioner, tester og vil bremse smittespredning i det somaliske miljø

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Aarhus

Nye studerende er forrest i køen: Ældre studerende kan se frem til mere onlineundervisning på Aarhus Universitet

Aarhus For abonnenter

Tonicha går med mundbind i bussen: 25-årig ven døde af corona

Indland

Mobilt testcenter åbner i Gellerup efter stigende smittetal

Annonce