Annoncørbetalt indhold

Sommer er lig med grillsæson

Det er snart sommer, og det kan heldigvis allerede mærkes. Solen skinner, og det er varmt udenfor. Det betyder også, at det er blevet tid til at grille igen. Sommer og grillmad går hånd i hånd, det er de fleste sikkert enige i. Der findes ikke noget bedre end at sidde i aftensolen og nyde en god omgang grillmad, så derfor skal grillen naturligvis være i orden, når nu vejret er til at grille.

Find grillen frem

Måske har du allerede nydt dit første grillmåltid, hvis ikke så er det ved at være tid til at finde grillen frem for gemmerne. En god grill gør underværker. Særligt når det er hjemme i haven, der skal grilles. For mange er en god grill det vigtigste madlavningsredskab om sommeren.

Grillmad smager af sommer, og der findes stort set ikke det stykke kød, som ikke tåler at komme på grillen. Der er noget særligt ved grillmad, og det er som om at maden bare smager lidt bedre, når den er tilberedt på grill, og vi kan sidde på terrassen og nyde et veltilberedt måltid.

Grillmad i haven med familie og venner, det er indbegrebet af sommer. Selv på en hverdagsaften føles det næsten som om, man har sommerferie.

Grillmad i det fri

Det er heldigvis ikke kun hjemme i haven, man har mulighed for at nyde en god omgang grillmad. Med en engangsgrill kan du for eksempel nyde grillmad på stranden eller i det fri.

På en dejlig varm sommerdag i en af Danmarks mange havnebyer, er det næsten umuligt at trække sig selv hjem fra standen for at tilberede aftensmad, men med en engangsgrill er det slet ikke nødvendigt. Så kan du nyde de sidste solstråler, mens i griller på stranden.

Det smarte ved engangsgrill er, at man kan have den med sig, hvad enten turen går på stranden eller i parken.

Find din nye grill i Harald Nyborg

Hvis du står og mangler en ny grill eller en engangsgrill, så du kan komme i gang med at grille. Så finder du et stort udvalg af grill hos Harald Nyborg.

Her finder du alt lige fra engangsgrill til kuglegrill. Du finder også et stort udvalg af gasgrill, som du kan bruge året rundt, hvis du er træt af at undvære grillmad om vinteren. Du finder også et stort udvalg af tilbehør til grill, hvis du kunne tænke dig at eksperimentere med at lave en masse forskelligt mad på grill.

Denne artikel er sponsoreret af Harald Nyborg

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.